Azaleia

58 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Renovatieproject Azaleia is een project bestaande uit 38 appartementen waar bij het ontwerp rekening werd gehouden dat elk appartement beschikt over voldoende natuurlijke lichtinval en aangename terrassen .


Rond het project komt voldoende groene en openbare ruimte. In de buurt van de residentie zijn allerlei faciliteiten zoals Sporthal Hazeweide en Park Hazeweide met speeltuin op wandelafstand. Het winkelcentrum en de grote markt van Vilvoorde is slechts enkele minuten wandelen.

Er is een bushalte voor de residentie, en met de trein sta je op 10 minuten in Brussel.


Bij de appartementen dient er een autostaanplaats en een fietsstaanplaats bij aangekocht te worden.

De autostaanplaatsen bevinden zich achteraan het gebouw. De fietsenstallingen bevinden zich zowel voor-als achteraan. Er worden eveneens laadpunten voorzien.


Een groot pluspunt van dit project is dat een verkoop onder registratierechten is!


Video van het project: https://www.youtube.com/watch?v=KoymGcUMlLc&t=10

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *