ERA Open Huizen Dag

Zaterdag 2 december is het opnieuw de ERA Open Huizen Dag. Op deze dag zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kan je meerdere woningen bezoeken die je interesse wegdragen.

bekijk het aanbod >

Verkoop je woning op 1 dag!

Heb je zelf een woning te koop? Aarzel niet, contacteer de ERA makelaar in je buurt en ontdek welke professionele begeleiding je van ons mag verwachten. Je ERA makelaar zal je graag verwelkomen voor een vrijblijvend gesprek. 

 

 

 

Kopen of huren met ERA

Vastgoed kopen of huren? Onze makelaars begeleiden je deskundig en resultaatgericht.

Vind een ERA makelaar in je buurt of bekijk alle panden die te koop en te huur zijn in België of
te koop in het buitenland.

Verkopen met ERA

Een correcte prijs en begeleiding door experten zijn cruciaal bij de verkoop van je woning. 
Schrijf jij binnenkort een nieuw verhaal? Dan is ERA jouw partner. 

Ontdek waar wij het verschil maken >

Huis Gemaakt en ERA slaan de handen in elkaar!

De bekendste vastgoedexperte van het land is terug, Béa is vanaf 31 oktober weer te zien op jouw televisiescherm. Niet bij Blind Gekocht of Topmakelaars, maar dit seizoen fungeert ze als jurylid en vastgoedexperte voor het VTM programma Huis Gemaakt. Als marktleider is ERA trotse partner van dit succesvolle televisieprogramma waarin negen kandidaten kans maken op een cadeau van onschatbare waarde: een eigenhandig verbouwd huis zonder nooit nog een lening te moeten afbetalen. Kijk jij met ons mee?

 

 

(VER)KOOP JE BINNENKORT VIA EEN TOPMAKELAAR?

Het gaat hard en snel op de huizenmarkt en dat heeft ook makelaar Béa Vandendael gevoeld tijdens het vierde seizoen van Blind Gekocht. Maar wat speelt er zich allemaal af achter de schermen van die fascinerende immowereld? Béa en negen van haar ERA collega’s nemen jou mee om een kijkje te nemen in hun werk- én privéleven met de nieuwe Play4-docureeks Topmakelaars. Wat doet een makelaar precies? Hoe sluit je de perfecte deal? En wat houdt hen bezig naast het werk? 

Béa Vandendael, Dirk Vermeulen, Anneke Winkelmolen, Mohamed Rehani, Dikra El Bacha, Karel Vanacker, Jolien Berbiers, Dorine Vanderhaeghe, Matthew Daykin en Johan Krijgsman.

 

 

ERA Nieuwbouwmagazine

Met trots presenteren wij jou het gloednieuwe ERA Nieuwbouwmagazine. 
Dit magazine is een inspiratiebron voor iedereen met interesse in nieuwbouw. Naast ons aanbod nieuwbouwprojecten vind je er interessante artikels en boordevol tips in terug. Perfect om even te ontspannen en weg te dromen. Klik op de afbeelding of de knop hieronder om het magazine te lezen.

→ Voor een volledig overzicht van al onze nieuwbouwprojecten surf je naar ERA.BE/nieuwbouw.
→ Jouw nieuwbouwproject in de volgende editie? Contacteer dan de ERA makelaar in je buurt.

WIJ HELPEN JE ZOEKEN!

JOUW DROOMWONING IN JE MAILBOX?

JE WONING VERKOPEN

KLAAR VOOR EEN NIEUW VERHAAL

ONTDEK ONS AANBOD NIEUWBOUW

ERA ALS NIEUWBOUW PARTNER

Tevreden klanten? Daar doen we het voor!

Mensen gelukkig maken. Daar doen we het voor.
Op onze sociale media kanalen delen we regelmatig testimonials van klanten.
Volg ons op Facebook en Instagram en lees zelf wat men over ons zegt.

 

 

ERA Open Huizen Dag

Tijdens de volgende ERA Open Huizen Dag zetten meer dan 1.000 woningen de deuren voor jou open. Wees voorbereid en volg ERA op onze sociale media en op era.be. Ontdek het aanbod van alle deelnemende woningen en hun bezoekuren zodat je georganiseerd de route voor je eigen huizenjacht kan voorbereiden.

ERA Comfort Garantie

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn.

ERA Koperwachtzaal

Wil je weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in je huis, appartement, grond of handelseigendom? Vul de gegevens in met betrekking tot jouw woning en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand.