ERA Open Huizen Dag 16 maart 2024

Verkoop je woning op 1 dag tijdens de ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Met een serieuze kans op resultaat: voor één op drie deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper. Ook genieten van het succes van de ERA Open Huizen Dag?

Een ERA makelaar hangt een ERA Open Huizen Dag V-Bord op.

Kijk eens hoeveel mensen jouw woning willen kopen

Wil je weten hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw eigendom? Vul de gegevens in van je woning en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand.

Een persoon wijst naar een pagina over de ERA Koperwachtzaal in een magazine.

Zorgeloos verkopen met de ERA Comfort Garantie

Als verkoper hoef je je geen zorgen meer te maken tussen de verkoopovereenkomst en de akte, want deze waarborg garandeert het normaal functioneren van alle vaste mechanische installaties in jouw woning. Daardoor wordt je huis ook een pak aantrekkelijker. Kopers die interesse hebben in jouw woning, met de ERA Comfort Garantie, en een vergelijkbare woning zullen niet lang twijfelen.

Een ERA makelaar houdt een ERA Comfort Garantie V-Bord vast.
Huis Gemaakt

Huis Gemaakt en ERA, wij maken van elk huis een thuis

Huis Gemaakt pakt uit met een splinternieuwe jury: Cerina Marchetta krijgt het gezelschap van niemand minder dan Bart Appeltans en Béa Vandendael. Zij is de bekendste vastgoedexpert van het land, hij de populairste interieurarchitect. 
Samen met Cerina zetten ze hun schouders onder het nieuwe seizoen van Huis Gemaakt. Cerina, Bart en Béa zullen daarin jonge koppels coachen en beoordelen bij de verbouwing van hun droomhuis.

Wij zijn de Belgische marktleider in vastgoed

ERA is marktleider en daar zijn we trots op. Niemand doet meer transacties per dag. Maar vooral, niemand maakt meer Belgen tevreden door de verkoop of koop van hun woning. Met meer dan 140 kantoren en 600 ERA medewerkers geven we elke dag het beste van onszelf.

998.168

Websitebezoekers per maand

6.811

Vorig jaar verkochte panden

5.571

+

Panden te koop

590

Dit jaar verkochte panden

600

Professionele vastgoedmakelaars

79.790

Potentiële kopers in de ERA Koperwachtzaal

Blog

ERA IMMPULS

Bespaar op je energiefactuur met deze 5 tips

In deze tijden van hoge energieprijzen is het belangrijker dan ooit om te zoeken naar manieren om te besparen op je energiefactuur. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om je energieverbruik te verminderen zonder in te leveren op comfort.

ERA Awards 2024

ERA blijft groeien en dat wordt gevierd op de prestigieuze ERA Awards

Crisis is een opportuniteit. En dat weten ook alle ERA makelaars en medewerkers. Meer dan 600 feestgangers zakten op zaterdag 20 januari af naar Event Lounge in Brussel. Deze unieke en moderne locatie stond centraal tijdens de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde ERA Awards.

ERA Barometer / Baromètre ERA

Vlaamse woningmarkt over piek heen: ERA Barometer toont voor het eerst in 10 jaar dalende huizenprijzen

Je huis renoveren is een spannende stap, of je nu volledig nieuw leven wil inblazen in verouderde ruimtes of gewoon enkele verbeteringen wil aanbrengen.

ERA Comfort Garantie

Wat is een EPC en waarom is het zo belangrijk?

In deze blog gaan we dieper in op het ‘energieprestatiecertificaat’. Het toont aan hoe energiezuinig een woning is en geeft tegelijkertijd aanbevelingen om deze energiezuinigheid te verbeteren.

Hoofdkwartier ERA in Gent

Historisch stadspaleis Gent wordt nieuw hoofdkwartier van ERA

Het voormalige hoofdkwartier van de failliete Optima Bank in Gent heeft een nieuwe eigenaar. ERA vestigt er zijn nieuwe Gentse hoofdkantoor.

De beste makelaar: professioneel en prima service. Zoek niet verder. Bij ERA moet je zijn.

Kathleen