ERA PROJECTS Zo gevonden.

ERA PROJECTS is de overkoepelende, afzonderlijke nieuwbouwafdeling van marktleider ERA en fungeert als één contactpersoon voor jou als projectontwikkelaar.
Twee makelaars kijken naar een nieuwbouwproject

Wij vermarktensuccesvol nieuwbouwprojecten

Onze missie: wij vermarkten succesvol nieuwbouwprojecten voor vastgoedbedrijven door onze expertise en relationele aanpak

ERA PROJECTS bestaat uit een team van nieuwbouwspecialisten die de beste deal voor je vastgoedtransactie regelen. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, assetmanagers, grondeigenaars, (institutionele) investeeders, vastgoedfondsen en family offices. 

Als grootste vastgoedmakelaar van België beschikken we over alle nodige expertise om een solvabele koper te vinden voor jouw projectgrond, brownfield, reconversiepand of nieuwbouwproject.

Ontzorging projectontwikkelaars

ONZE MEERWAARDE VOOR JOUW PROJECT

Een nieuwbouwproject uit de grond stampen, doe je niet onbedachtzaam. We snappen dat je nood hebt aan iemand die je wensen en behoeften aanvoelt, begrijpt en doeltreffend vermarkt. Daarom zijn wij de uitgelezen partner met doordrongen vakkennis, iemand die je van A tot Z kan begeleiden.

ERA PROJECTS spreekt jouw taal. We leggen de focus op de totaalbeleving. Dat zorgt voor ons uniek ecosysteem. Dankzij ons grondig marktonderzoek, exclusieve data, sterk marketinginzicht, het grootste netwerk van lokale vastgoedkantoren en onze hoogopgeleide nieuwbouwspecialisten onderscheiden we ons als de oplossing voor jouw vastgoedproject.

Twee personen kijken naar een projectboek
Nauwe opvolging van 2 mannen

Persoonlijke opvolging

We maken gebruik van een vooruitstrevend & gepersonaliseerd CRM: ERAFORCE

  • Gedetailleerde rapportering + koppeling mogelijk met eigen salessystemen
  • Snelle verwerking binnen de 24u
  • Connectie marketing hub
  • Automatische mailings
  • Automatsche bevestiging van afspraken via sms
  • Automatische opvolging van afspraken
  • Automatische evaluaties naar opdrachtgever

ERA PROJECTS IS JOUW PARTNER IN

Onze diensten

Man en vrouw bekijken een projectgrond

Projectgrond zoeken

Op zoek naar de perfecte projectgrond? ERA PROJECTS staat aan jouw zijde om geschikte locaties te vinden die passen bij jouw projectdoelen. Met onze expertise en uitgebreide netwerk helpen we je de ideale grond te vinden voor jouw toekomstige project.

2 makelaars en 1 verkoper omtrent de bouwgrond met plannen

Projectgrond verkopen

Bij ERA PROJECTS begrijpen we dat het verkopen van projectgronden een complex proces is. Wij nemen de zorgen weg van projecteigenaars door een gestroomlijnde en professionele aanpak. Vertrouw op ons om jouw projectgrond succesvol op de markt te brengen.

MAkelaar-aan-het bellen

Nieuwbouwmakelaar Zoeken

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het verkopen van nieuwbouw? ERA Projects verbindt je met ervaren nieuwbouwmakelaars die de markt door en door kennen. Samen zorgen we voor een vlotte verkoop van jouw nieuwbouwproject.

Mensen delen commercieel advies rond een tafel

Commercieel Nieuwbouwadvies

Voor doordacht en resultaatgericht commercieel nieuwbouwadvies ben je bij ERA PROJECTS aan het juiste adres. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden bij strategische beslissingen en het optimaliseren van jouw nieuwbouwproject voor commercieel succes.

Twee mannen bespreken het invest

Partner voor vastgoedinvesteerders

Vastgoedinvesteerders vertrouwen op ERA PROJECTS als hun betrouwbare partner. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, van het identificeren van rendabele investeringskansen tot het beheren van projecten. Samen streven we naar succesvolle vastgoedinvesteringen.

 

 

 

Team ERA PROJECTS in de tuin

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA PROJECTS.