ERA makelaar bespreekt de verkoop van je woning
ERA makelaar bespreekt de verkoop van je woning

Je woning verkopen met ERA

Denk je eraan om je woning te verkopen? Bij ERA beschikken we over heel wat unieke troeven. Zo kunnen we jou de beste service bieden. Ontdek ze hier of zoek meteen de ERA makelaar in je buurt. We helpen je graag verder!

ERA makelaars met telefoon

Contacteer je ERA makelaar

Verschillende ERA makelaars staan naast mekaar met elks een ERA V-Bord in hun handen.

Je woning? Zo verkocht.

Wil je jouw woning snel en aan de beste prijs verkopen? Onze ervaren professionals staan klaar om jou te begeleiden. Met onze expertise en kennis van de lokale markt zorgen we voor een zorgeloos traject.

Een ERA makelaar voert een waardebepaling uit van een te koop staande woning.

Wat is jouw woning waard?

Ga je je eigendom verkopen of ben je benieuwd wat jouw huis nu écht waard is? Om je woning correct te schatten, laat je je graag begeleiden door een echte professional. Bij ERA beschikken onze makelaars over de beste tools om een uitgebreide marktanalyse te maken.

ERA makelaars op pad met de auto

Wij zijn de Belgische marktleider in vastgoed

ERA is marktleider en daar zijn we trots op. Niemand doet meer transacties per dag. Maar vooral, niemand maakt meer Belgen tevreden door de verkoop of koop van hun woning. Met meer dan 140 kantoren en 600 ERA medewerkers geven we elke dag het beste van onszelf.

ERA heeft mijn verwachtingen op elk vlak overtroffen. Vanaf het allereerste contact met hun vriendelijke en deskundige team voelde ik me volledig ondersteund en begeleid in het verkoopproces van mijn woning.

Kathleen

Kijk eens hoeveel mensen jouw woning willen kopen

Wil je weten hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw eigendom? Vul de gegevens in van je woning en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand.

Een persoon wijst naar een pagina over de ERA Koperwachtzaal in een magazine.

Verkoop je woning op 1 dag tijdens de ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Met een serieuze kans op resultaat: voor één op drie deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper. Ook genieten van het succes van de ERA Open Huizen Dag?

Een ERA makelaar hangt een ERA Open Huizen Dag V-Bord op.

Zorgeloos verkopen met de ERA Comfort Garantie

Als verkoper hoef je je geen zorgen meer te maken tussen de verkoopovereenkomst en de akte, want deze waarborg garandeert het normaal functioneren van alle vaste mechanische installaties in jouw woning. Daardoor wordt je huis ook een pak aantrekkelijker. Kopers die interesse hebben in jouw woning, met de ERA Comfort Garantie, en een vergelijkbare woning zullen niet lang twijfelen.

Een ERA makelaar houdt een ERA Comfort Garantie V-Bord vast.

Versterk je verkoop met de unieke marketingtools van ERA

Je wil van de daken schreeuwen dat je een geweldige woning te koop aanbiedt, maar je weet niet of je de juiste doelgroep bereikt? Met je ERA makelaar als partner dringt jouw boodschap door tot in het hart en het hoofd van de juiste mensen. 

Op stap met ERA marketingtools

Waarom ERA de beste keuze is?

998.168

Websitebezoekers per maand

2.211

Dit jaar verkochte panden

6.921

Vorig jaar verkochte panden

600

+

Professionele vastgoedmakelaars

141

ERA kantoren

87.852

Potentiële kopers in de ERA Koperwachtzaal

ERA sleutel
Verschillende ERA makelaars staan naast mekaar met elks een ERA V-Bord in hun handen.

Je woning? Zo verkocht.

Wil je jouw woning snel en aan de beste prijs verkopen? Onze ervaren professionals staan klaar om jou te begeleiden. Met onze expertise en kennis van de lokale markt zorgen we voor een zorgeloos traject.

Je woning verkopen in 8 stappen

Bij ERA helpen we je graag verder op een eerlijke en transparante manier. Dagelijks zetten we ons voor de volle 100% in om de beste service te bieden. In dit stappenplan ontdek je hoe we te werk gaan.

Twee ERA makelaars bekijken iets op een laptop.