HAMIPRE

13 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

OPEN HUIS DAG OP 03/12/2022 VAN 9U00 TOT 12U00.

KOM OP ONS KANTOOR ERA TOPIMMO, avenue de la Gare 171 à Neufchâteau VOOR EEN INFORMATIEVERZOEK OF EEN BEZOEK OP AFSPRAAK. 

Set van 4 nieuwe hedendaagse halfvrijstaande woningen met eigen terras en tuin in het dorp Hamipré in de gemeente Neufchâteau, ideaal gelegen op enkele minuten van het centrum van Neufchâteau, 15 minuten van Libramont, 4 km van de snelweg E411/E25 en 25 minuten van de Luxemburgse grens.

Een betaalbaar project ontworpen voor uw welzijn in een harmonieuze en aangename woonomgeving waar volume, ruimte en duidelijkheid worden gecombineerd om te wonen of te investeren.

Dankzij de optimale isolatie biedt elk van deze huizen u al het woon- en energiecomfort dat u wenst. 

Gebouwd op twee niveaus, heeft elk huis een inkomhal, een lichte woonkamer die uitgeeft op een ruimte gewijd aan de toekomstige keuken van uw keuze, een wasruimte, een toilet op elke verdieping, een douchekamer en 3 slaapkamers verdeeld door een nachthal. 

Buitenfaciliteiten: eigen parkeerplaats aan de voorzijde op de open binnenplaats met grind, terras met grind en tuin in te richten aan de achterzijde.

Technische aspecten: centrale verwarming op gas, PVC dubbele beglazing, single flow ventilatie, gepleisterde isolerende gevels. Twee privé parkeerplaatsen per huis. 

Verkoop onder het BTW-regime voor de bouw en registratierechten voor de grond.

De geadverteerde prijs is een onderhandelingsbasis die de verkoper niet bindt. Informatie en plannen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. Neem contact op met ERA TOPIMMO op +32 (0)61/210.750 voor meer informatie.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *