Bosstraat

Op een goed gelegen en uitstekend bereikbare locatie te Zele worden 5 kwalitatief afgewerkte woningen gerealiseerd. Elke woning beschikt over minstens 3 slaapkamers en een mooie zonnige tuin.


De grote bewoonbare oppervlaktes, het gebruik van duurzame materialen en de goede verbinding naar invalswegen zijn hier slechts enkele van de troeven.


Ook op vlak van energiebehoefte loopt dit project voor op zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen gecombineerd met de nieuwste bouwtechnieken behalen deze woningen een E-peil tussen 28 en 30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast je lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van 50% korting op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.