Welkom in De Panne - Adinkerke

De Panne is de meest westelijke plaats van ons land en de meest zuidelijke badplaats aan de Belgische kust. Deze gemeente telt ruim 11.000 inwoners en grenst aan Bray-Dunes (de meest noordelijke plaats van Frankrijk). Enkele medewerkers binnen ERA Servimo zijn er opgegroeid en dus de perfecte ambassadeurs om je in te wijden in deze gemeente.

vakantie-aan-zee-depanne

Welkom in Nieuwpoort

ERA Servimo heeft ook een kantoor in Nieuwpoort. Stad en trendy badplaats aan de Belgische Kust met ruim 11.600 inwoners, opgedeeld in Nieuwpoort-stad en Nieuwpoort-bad. Je treft hier één van de grootste jachthavens van Europa. Tweeduizend plezierboten en rijzige masten zorgen voor een indrukwekkend zicht.

Enkele medewerkers binnen ERA Servimo wonen in de stad en zijn dus de perfecte gidsen om je te adviseren rond wonen in deze gemeente.

vakantie-aan-zee-nieuwpoort

Welkom in Koksijde – Oostduinkerke

Koksijde is een fascinerende badplaats aan de Belgische kust, met een kuststrook van bijna 7 km. De gemeente telt bijna 22.000 inwoners. U raadt het wellicht: heel wat medewerkers binnen ERA Servimo zijn locals en dus het perfecte aanspreekpunt voor al uw vragen rond deze gemeente en haar vastgoed.