Leer ons beter kennen

Ontdek het gepassioneerde team achter ons succesverhaal en ervaar de inspirerende werkomgeving van ERA SERVIMO. Bij ERA SERVIMO zijn we meer dan alleen experts in vastgoedverkoop. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huis, je huidige woning wilt verkopen, een vakantieverblijf wilt huren, of professioneel syndic-beheer nodig hebt, wij staan ​​altijd voor je klaar.

Ben je op zoek naar je droomwoning? Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Boek een onvergetelijke vakantie aan de kust met SERVIMO HOLIDAYS.

Of is jouw syndicus onbereikbaar en onderneemt hij geen actie?  Dan is het misschien tijd om van syndicus te veranderen.

Makelaars lachend aan de kust met v-borden.

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Een lachend makelaar in een pand met een ERA fles, twee champagne glazen en een ERA dopper.

Vakantieverhuur

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en gun jezelf een welverdiende pauze. Ontdek ons ruime assortiment aan vakantiewoningen aan onze Belgische kust, perfect om te ontspannen en te genieten van een zorgeloze vakantie.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Een syndicus aan een bureau met dossiers.

Syndic

Een goede syndicus is een partner waarop je volledig kan vertrouwen. Maar dat is niet altijd het geval. Krijg je vaak een laat antwoord als je met vragen zit, blijven herstelwerken aanslepen, kortom: is houw syndicus onbereikbaar en onderneemt hij geen actie? Dan is van syndicus veranderen zeker een verstandige keuze!

Excellent accueil et professionnalisme !
Profile picture
L N
ERA Servimo
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel aanbod.
Profile picture
Andre Thomassin
ERA Servimo
Personnel bilingue aimable et serviable.
Profile picture
Emmanuel Leconte
ERA Servimo
Topservice... Onze mid-week met Nieuwjaar in Koksijde was super...
Profile picture
Kristof Martelez
ERA Servimo
Super bonne accueil merci beaucoup et bonne année à toute l'équipe
Profile picture
Neetens Dominique
ERA Servimo
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA SERVIMO.

Met ERA SERVIMO?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA SERVIMO ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA SERVIMO is jouw expert in de volgende gemeentes en steden: Koksijde, Blankenberge, De Panne, Knokke-Heist, Nieuwpoort, Oostduinkerke, Sint-Idesbald en Wenduine.