Makelaar kleeft verhuurd op bord
Makelaar kleeft verhuurd op bord

Je nieuwe thuis? Zo gehuurd.

De perfecte huurwoning vinden, kan een uitdagende zoektocht zijn. Daarom staat ons toegewijde team klaar om je te begeleiden in elke stap van je huuravontuur. Met deskundig advies en een schat aan ervaring maken we het verschil in jouw zoektocht.

ERA makelaar die belt

Vind de ERA makelaar in je buurt

Op zoek naar de ideale huurwoning of wil je jouw eigendom verhuren? Contacteer de ERA makelaar in je buurt. We helpen je graag verder.

De beste makelaar: professioneel en prima service. Zoek niet verder. Bij ERA moet je zijn.

Katleen

Gevel huis met oprit

1. Je hebt iets gevonden

Je hebt het perfecte huis of appartement gevonden op ERA.BE. Nu is het tijd om in actie te komen. Neem contact op met je ERA makelaar voor meer informatie en maak een afspraak.

2. Bezoek aan het pand

Een bezoek aan de woning is de volgende stap. Bij ERA kan je rekenen op een professionele rondleiding die je alle ins en outs van je potentiële thuis laat zien. Stel gerust al je vragen, we hebben uitgebreide antwoorden voor je klaarstaan.

3. Kandidaatstelling

Is de woning die je zoekt? Wat niet langer en stel je kandidaat. Je ERA makelaar staat klaar om je te begeleiden bij het verzamelen van alle benodigde documenten. We zorgen ervoor dat je kandidatuur zorgvuldig wordt voorgelegd aan de verhuurder.

4. Ondertekening huurovereenkomst

Gefeliciteerd! Je kandidatuur is goedgekeurd door de eigenaar. Nu is het tijd om de huurovereenkomst te ondertekenen. Maak een afspraak op ons kantoor, waar we samen de overeenkomst grondig doornemen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

lachend-makelaars-aan-een-bureau

5. Betalingen, plaatsbeschrijving en brandverzekering

Nadat de huurovereenkomst is ondertekend, helpen we je om alle financiële zaken, de plaatsbeschrijving en de brandverzekering in orde te brengen. Maak je geen zorgen, jouw ERA makelaar is er om je door dit proces te loodsen, zodat alles vlot verloopt.

ERA makelaar geeft sleutel af aan nieuwe eigenaar

6. Sleuteloverdracht

Het langverwachte moment is aangebroken. De sleutels van je nieuwe thuis worden met een glimlach aan jou overhandigd. Nu hoef je alleen nog maar te verhuizen en kun je eindelijk genieten.