Modern interieur woning
Modern interieur woning

Je droomwoning? Zo gekocht.

Je nieuwe thuis vinden, kan een uitdagende zoektocht zijn. Daarom staat ons toegewijde team klaar om je te begeleiden in elke stap van je vastgoedavontuur. Met deskundig advies en een schat aan ervaring maken we het verschil in jouw zoektocht.

Papa speelt met kind

Maak een ERA Zoekopdracht

Ben je op zoek naar je droomwoning, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Vertel ons je woonwensen en maak hier je ERA zoekopdracht aan. Zo krijg je meteen een melding wanneer we een woning hebben die jouw volledige checklist kan afvinken.

Neem deel aan de ERA Open Huizen Dag

Vier keer per jaar zetten meer dan 1.200 verkopers in België hun deuren open. Op deze zaterdagen kun je meerdere woningen bezoeken die je interesse wegdragen. Neem dus snel contact op met je ERA makelaar.

Een ERA makelaar hangt een ERA Open Huizen Dag V-Bord op.

De beste makelaar: professioneel en prima service. Zoek niet verder. Bij ERA moet je zijn.

Kathleen

Koop zonder zorgen dankzijde ERA Comfort Garantie

De aankoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn.

Een ERA makelaar houdt een ERA Comfort Garantie V-Bord vast.
ERA makelaars met verhuisdozen

Zo verhuisd met ERA

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Daarom bieden we je graag onze ERA verhuiswagen gratis aan. Bovendien krijg je gratis kwalitatieve ERA verhuisdozen.

ERA vastgoedexperte Béa aan het telefoneren

Vind de ERA makelaar in je buurt

Op zoek naar de ideale droomwoning of wil je jouw eigendom verkopen? Contacteer de ERA makelaar in je buurt. We helpen je graag verder.