Blog

ERA SERVIMO gaat aan de haal met 3 ERA Awards

Aartselaar, 26 januari 2019 – Heel wat leden uit het ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten afgelopen zaterdag af naar Brussel voor het jaarlijkse ERA Awards Event. Traditiegetrouw werden heel wat awards uitgereikt aan makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

Dat ERA Servimo uit Nieuwpoort, Oostduinkerke, Koksijde, St Idesbald en De Panne zich opnieuw tot ERA Silver Member mocht kronen dat is geen nieuws meer, want dat is sinds méér dan 5 jaar reeds het geval geweest. Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top-20 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen.

Maar zij sleepten dit jaar ook weer andere prijzen in de wacht.

Zo gingen ze bijvoorbeeld aan de haal met een “Award of Excellence”. Deze Award wordt uitgereikt aan de 5 beste makelaars uit het netwerk die samen met hun team uitblinken in klantvriendelijkheid, -behulpzaamheid en -service. Hierdoor worden zij door hun klanten bij de “Klantentevredenheids-enquête” extra gewaardeerd. Hun professionaliteit, juiste waardering van het vastgoed en reputatie spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol.

Ook kreeg medewerker van het kantoor ERA Servimo, Dorine Vanderhaeghe, een plaatsje in de Club Excellence 2019. Dit zijn de 25 beste commerciële medewerkers van de Belgische ERA-kantoren.

Frederik Luyssaert en Vincent Beuten, zaakvoerders van ERA Servimo, zijn terecht trots op hun Awards: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenningen. We laten dan ook niets aan het toeval over. Heel het team is extra gemotiveerd om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”