Social Media

Elke dag zet ERA Servimo zich in om jouw huis of appartement zo vlot mogelijk te verkopen. Met ERA word je gezien. Naast alle offline inspanningen zoals onze te koop-borden in het straatbeeld, onze stickers, ERA magics, fotografie, etalage affiches, advertenties, enz. gaan wij ook online voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website te staan (de derde meest bezochte immowebsite in België) en verschijnt bovendien op verschillende immoportalen.

Maar wist je dat wij jouw eigendom ook op een professionele manier via onze verschillende social media-kanalen communiceren? Alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken en snel een geschikte kandidaat-koper te vinden!

Verkoop huis of appartement via Facebook

Facebook

Dagelijks zien de mensen onze Facebookposts voorbij komen. Weetjes, blogberichten, team foto's en video's, panden,  ... De naambekendheid van ERA Servimo aan de kust is dan ook groot. Speciaal voor jouw eigendom wordt door onze social media expert een gerichte Facebookcampagne opgezet naar een doordachte doelgroep. 

vastgoed Instagram

Instagram

Ook op Instagram is ERA Servimo actief. Advertenties die op Facebook verschijnen worden, indien van toepassing, meegenomen op Instagram. Zo bereiken we ook de jongere mensen die op zoek zijn naar een droomwoning aan de Kust. 

ERA Servimo op Linkedin

Linkedin

Verkoop je een handelspand? Dan kunnen we dit ook perfect via Linked In communiceren, ons professioneel digitaal netwerkkanaal