Welkom bij ERA At Sea

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Welkom bij ERA At Sea

Ervaren vastgoedmakelaars sinds 1980

Als traditioneel vastgoedkantoor aan de kust, zijn wij actief in immobiliën in binnen -en buitenland. Onze kantoren bevinden zich aan zee in Blankenberge & Wenduine.

U kunt bij onze gespecialiseerde medewerkers terecht voor:

  • Verkoop en verhuur van uw huis, appartement, grond: steeds wisselend en zeer gevarieerd aanbod!
  • Vakantieverhuur: ERA At Sea heeft het grootste aantal vakantiewoningen te huur tussen Knokke en Oostende. We hebben ook gemeubileerde en compleet uitgeruste appartementen, villa's en huizen te huur. Standaard kunt u kiezen om te huren voor een weekend, midweek, week, 14 dagen of een maand. Gratis selectie van de nieuwste offertes met foto via e-mail of brief.
  • Syndic: Ten slotte kunt u bij ons ook terecht voor administratief, financieel en technisch beheer van gebouwen in mede-eigendom.

De unieke aanpak van ERA

Wie ERA zegt, zegt kwaliteit, betrouwbaarheid en samenwerking. En dit al sinds 1971, toen ERA in de Verenigde Staten opgericht werd. We zijn altijd trouw gebleven aan onze aanpak. Met succes: vandaag heeft ERA meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 35 landen. Ook in België is ERA, met zijn 115 kantoren en toegewijde makelaars, uitgegroeid tot een vaste waarde. We staan bekend als een bekwame en efficiënte partner voor iedereen die vastgoed wil kopen of verkopen, huren of verhuren.

TEAM ERA At Sea

Aangename kennismaking

ERA Comfort Garantie

Vakantieverhuur in Wenduine & Blankenberge

Huren aan de kust

Panden in de kijker van ERA At Sea