Home | 4 tips voor als je zaterdag woningen gaat bezichtigen

4 tips voor als je zaterdag woningen gaat bezichtigen

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Een plaats waar je jezelf thuis voelt en volledig tot rust kan komen? Wil je meerdere huizen bezichtigen binnen een korte tijdspanne zonder afspraken te moeten maken? Wil je optimaal kunnen vergelijken? Dan is het een heel goed idee om onze ERA Open Huizen Dag te bezoeken.

Ontdek hier 4 tips waaraan je aandacht moet besteden als je woningen gaat bezichtigen:

TIP 1: Maak een planning

Bekijk op voorhand welke eigendommen er deelnemen aan onze ERA Open Huizen Dag en bespreek onderling welke je die dag wil bezichtigen. Maak er een overzicht van en bepaal in welke volgorde je dit gaat aanpakken.

TIP 2: Lijst op wat u wil en wat u zeker niet wil

Bezichtigingen zijn volledig vrijblijvend en het heeft geen zin tijd te verspillen. Het is heel belangrijk dat je goed weet wat je wil en wat je niet wil. Ben je tijdens een bezichtiging niet langer geïnteresseerd? Geef dit gerust aan. Doe dit op een vriendelijke manier en rijd door naar het volgende adres.

TIP 3: Budget

Weet wat je financieel kan en wat je niet kan. Huizen of appartementen met een vraagprijs ruim boven het budget kan je beter niet bezoeken. Dit maakt het enkel moeilijker. Je geeft jezelf en de verkoper valse hoop.

TIP 4: Laat achteraf iets weten

Ben je oprecht geïnteresseerd of juist helemaal niet meer? Laat dit weten. Zeker als je deze belofte maakt.

Is dit pand niet iets voor jou?