Test

ERA Open Huizen Dag 11 maart

Uw droomhuis vinden tijdens onze Open Huizen Dag? Dat kan. Tijdens deze dag zullen de deuren van alle deelnemende huizen opengesteld worden voor een bezoek, zonder dat er voorafgaand een afspraak dient gemaakt te worden. De verantwoordelijke makelaar zal echter wel aanwezig zijn om u een rondleiding te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Een overzicht van alle deelnemende steden:

Wonen in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad, met een mix van geschiedenis, kunst, gezelligheid en karakter. Een echte Antwerpenaar is trots op zijn Stad. Maar ook kritisch. Over de politiek, het openbaar vervoer en de criminaliteit. Antwerpen is ook de grootste gemeente van België qua inwonersaantal en heeft een uitgestrekt havengebied aan de rechteroever van de Schelde. Daarnaast is de stad ook de wereldwijde draaischijf van diamanthandel. Niet alleen de economische activiteiten trekken heel wat nieuwe inwoners, maar ook het gezellige centrum, de verschillende parken en de leuke uitgaansbuurten.

Weten welke panden beschikbaar zijn? Klik hier voor de te bezichtigen huizen en hier voor de appartementen. 

Wonen in Sint-Niklaas

Sint-Niklaas is een stad in het noordoosten van Oost-Vlaanderen, die ligt tussen Antwerpen en Gent. Ze telt 73 000 inwoners en is de hoofdstad van het Waasland. De stad staat bekend om het grootste marktplein van België. Op elke donderdag is het er markt, en jaarlijks vinden er de Vredefeesten plaats: een groot evenement met luchtballonnen ter nagedachtenis aan de bevrijding van de stad in september 1944. Andere bezienswaardigheden zijn de Sint-Nicolaaskerk en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

De stad ligt vlak aan de E17, wat een goede verbinding naar Gent en Antwerpen oplevert. Ook per trein zijn deze twee steden heel goed bereikbaar. Verder beschikt Sint-Niklaas over heel wat verbindingswegen met o.a. Beveren, Willebroek, Dendermonde, Lokeren en Terneuzen.

Weten welke panden beschikbaar zijn? Klik hier voor de te bezichtigen huizen en hier voor de appartementen. 

Bienvenue chez %broker:title_field

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de