Huis Gemaakt
Huis Gemaakt

Huis gemaakt en ERA, wij maken van elk huis een thuis

Onder het motto 'verbouw een huis en win een thuis' halen jonge koppels hun beste renovatieskills boven om de ultieme droomprijs te winnen: een eigen huis. En de kandidaten worden sterk op de proef gesteld. Dankzij hun creativiteit, teamspirit en doorzettingsvermogen transformeren ze verwaarloosde huizen tot hun droomwoning. Ook onze collega Béa zette dit jaar haar schouders onder het derde seizoen van Huis Gemaakt, als nieuw jurylid vervoegt Béa het kritische panel van Bart Appeltans en Cerina Marchetta.

Het derde seizoen was alvast geslaagd! Ana & Enis, Anouk & Martin en Bavo & Kayleigh hebben maanden hard gewerkt, ze mogen dan ook allemaal enorm trots zijn op het resultaat van hun verbouwingen. Slechts één van hen kon uiteindelijk gaan lopen met de ultieme hoofdprijs ... Proficiat #teamantwerpen met jullie nieuwe thuis! 

Huis Gemaakt

Wie is Béa?

Je kent Béa ongetwijfeld van Blind Gekocht en Topmakelaars. Ze is al jaren dé bekendste vastgoedexperte van ons land en ook hier komt haar expertise goed van pas. In Huis Gemaakt staat ze vooral de jonge koppels bij om hun woning naar een hoger niveau te tillen en zo een meerwaarde te creëren voor de toekomst. 

Ben jij ook benieuwd of dat de koppels gelukt is? Herbekijk hier dan alle afleveringen van Huis Gemaakt op VTM GO.

Registreer je hier voor de panden van Huis Gemaakt!

Ontdek de metamorfose van de Huis Gemaakt panden

Je kan de Huis Gemaakt panden terugvinden in zowel Aalst, Hasselt als Antwerpen. Elk pand werd grondig gerenoveerd, een metamorfose die echt wel kan tellen! Het pand in Antwerpen wordt de nieuwe thuis van Ana en Enis! Maar zowel de huizen in Aalst als Hasselt komen terug te koop. Wil jij als eerste hier informatie over ontvangen? Registreer jou dan via het formulier hierboven zodat we jou tijdig op de hoogte kunnen brengen. 

Voorfoto badkamer pand Hasselt
Nafoto badkamer pand Hasselt
Voorfoto eetkamer pand Aalst
Nafoto eetkamer pand Aalst
Voorfoto keuken pand Hasselt
Nafoto keuken pand Hasselt
Voorfoto keuken pand Aalst
Nafoto keuken pand Aalst

Ook renovatieplannen?Onze tips helpen jou op weg

Moet je de handige Harry in jou naar boven halen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Onze blogs helpen jou alvast op weg. Uiteraard delen de jury en kandidaten in Huis Gemaakt ook graag alle tips en tricks met jou in de afleveringen.

Blogs

Volop aan het werken in de renovatie van jouw woning

Een woning verbouwen of renoveren? Zo begin je eraan!

Rondleiding bezichtiging woning

10 tips bij het bezichtigen van een woning

Tuin onderhouden in winter

Hoe zorg je dat je tuin de winter doorkomt?

Controle EPC label

Wat is een EPC en waarom is het zo belangrijk?

Gezellig tafelen

Hoe maak ik mijn woning aantrekkelijk voor potentiële kopers?

Modern interieur woning

Hoe laat ik mijn woonkamer groter lijken?

ERA vastgoedexperte Béa aan het telefoneren

BENIEUWD NAAR DE WAARDE VAN JOUW WONING?

Heb je verkoopplannen? Wil je jouw woning verhuren? Of heb je vastgoedvragen waarbij je nood hebt aan de juiste expertise? Laat je begeleiden door Béa en haar collega's. Een ERA makelaar is nooit ver weg. Vraag een gratis waardebepaling aan of neem vrijblijvend contact op met de makelaar in jouw buurt.