Home | Huis Gemaakt en ERA slaan de handen in elkaar!

Huis Gemaakt en ERA slaan de handen in elkaar!

Huis Gemaakt komt terug, met een splinternieuwe jury: Cerina Marchetta krijgt het gezelschap van niemand minder dan Bart Appeltans en Béa Vandendael. Zij is de bekendste vastgoedexpert van het land, hij de populairste interieurarchitect. Samen met Cerina zetten ze binnenkort hun schouders onder het nieuwe seizoen van Huis Gemaakt. Cerina, Bart en Béa zullen daarin jonge koppels coachen en beoordelen bij de verbouwing van hun droomhuis. Een droomhuis dat ze aan het einde van de rit gewoon ook kunnen winnen.

Bart en Béa zorgen met hun komst voor een frisse wind in de jury van Huis Gemaakt. En ook voor een blij weerzien met hun maatje Dina Tersago. Vastgoedexpert Béa Vandendael kent de huizenmarkt als haar broekzak en zal de jonge koppels helpen om hun pand naar een hoger niveau te tillen en zo een meerwaarde te creëren. Bart Appeltans loopt over van creativiteit en wil de kandidaten inspireren bij hun interieurkeuzes. Hij zal hen met raad en daad bijstaan om een interieur samen te stellen dat zowel bij hun persoonlijkheid als bij het pand past. Wij kijken alvast enorm uit naar dit nieuwe avontuur! 

Ontdek de deelnemende panden

Ben jij ook zo benieuwd welke panden grondig gerenoveerd zullen worden door de kandidaten? Je kan de Huis Gemaakt panden zowel terugvinden in Antwerpen, Aalst en Hasselt. Jouw droomwoning? Zo gevonden dankzij jouw ERA makelaar.

ANTWERPEN: VOORMALIGE OORD VAN BONTJASSEN

In het zuiden van Antwerpen staat dit adembenemende herenhuis uit 1927. De indrukwekkende inkomhal, de ruime woonkamer en de originele elementen waren ooit het decor waar een welgesteld cliënteel haar bontjas kwam kopen. Bijna honderd jaar lang was dit huis met vijf kamers van dezelfde familie. Sinds een jaar wordt er niet meer geleefd.

AALST: RIJK VERLEDEN, MAAR JAREN VERWAARLOOSD

Dit statige rijhuis ligt vlakbij de indrukwekkende watertoren. De troeven? De sierlijke mozaïekvloer, de bombastische schouwen en de vier ruime slaapkamers. Zij verhullen een rijk verleden. Alleen werd het huis jaren verwaarloosd, en verloor het zijn charme. Alleen de aanwezige kerstversiering doet nog vermoeden dat dit ooit een warme thuis was. Deze 217 vierkante meter leegstand verdient zorg en liefde.

HASSELT: WAAR DE TIJD BLEEF STILSTAAN

Een schattige fifties villa, ’t Hofje, staat te wachten op nieuwe bewoners in Hasselt. De tuin, ooit de grote trots, is vandaag één grote wildernis. De vervallen veranda deed lang geleden dienst als orangerie. De tijd staat er al vijf jaar stil, vrij letterlijk. Daar mag dus dringend nieuw leven ingeblazen worden.

Maak kennis met de kritische jury

Huis Gemaakt verrast dit seizoen ook haar kijkers met nieuwe juryleden: welkom Béa en Bart! Naast Cerina zal dit gekende televisieduo nu ook de jury van het Huis Gemaakt team vervoegen. Elk jurylid heeft haar eigen expertise, onze ERA vastgoedexperte Béa kon uiteraard niet in dit lijstje ontbreken! 

BÉA

BART

CERINA

DÉ BEKENDSTE VASTGOEDEXPERTE VAN HET LAND KOMT TERUG! 

Béa zal dus toch dit jaar weer te zien zijn op jouw televisiescherm. Je zal Béa waarschijnlijk wel kennen van Blind Gekocht en Topmakelaars. Ook bij Huis Gemaakt zal haar expertise voor het vastgoedvak goed van pas komen. Béa kijkt alvast uit naar dit nieuwe avontuur! Uiteraard kan je Béa en haar 530+ ERA collega's ook nog terugvinden in het dichtbijzijnde ERA kantoor in jouw buurt. Jouw ERA makelaar? Zo gevonden. 

Een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning

Heb je verkoopplannen? Laat je begeleiden door Béa en haar collega's! Vraag een gratis waardebepaling aan bij onze experts, zij staan elke dag voor jou klaar voor een antwoord op jouw vastgoedvragen.

ERA, TROTSE PARTNER VAN HUIS GEMAAKT

Als marktleider in België is ERA enorm trots op het partnership met Huis Gemaakt. We nemen jou dit najaar dan ook graag mee achter de schermen van dit nieuwe avontuur! Hou hiervoor zeker onze Facebook en Instagram goed in de gaten. Tot binnenkort! 

Is dit pand niet iets voor jou?