Welkom James!

1 min.
Lokaal, Limburg, Team
James Widar wordt jouw nieuwe vastgoedmakelaar te Tongeren.

ONS TEAM WORDT GROTER

Met enthousiasme stel ik mezelf aan jullie voor als een gedreven makelaar.

Mijn pad naar een carrière in de vastgoedsector begon met een bachelor in Marketing, waarbij ik me specialiseerde in vastgoed. Ik maak gebruik van mijn kennis en expertise om de uitdagingen in de vastgoedwereld met beide handen te grijpen. Mijn tijd als Performance Marketeer heeft mijn creativiteit verder ontwikkeld en mijn vermogen om strategisch te denken versterkt. Daarnaast heb ik ook actief deelgenomen aan het nieuwe stagepilootproject, als onderdeel van mijn studie aan de PXL, wat mijn interesse in deze carrière verder heeft aangewakkerd.

Wat me echt aansprak in ERA CONNECT, is de nadruk op het delen van levensverhalen en het creëren van een thuis. Ik geloof sterk in deze waarden. Een huis is niet slechts een fysieke ruimte; het is een plek waar mensen hun leven opbouwen, herinneringen maken en een toekomst vorm geven. Door actief betrokken te zijn bij het proces van het vinden van een thuis voor onze klanten, draag ik niet alleen bij aan vastgoedtransacties, maar ook aan het mogelijk maken van levensveranderende ervaringen.

Ik ben gepassioneerd door het luisteren naar mensen en het begrijpen van hun perspectieven om zo tot duurzame en bevredigende oplossingen te komen. 

James bedeelt onze magics ook bij jou in de buurt.

Hoewel ik nieuw ben in de vastgoedsector, ben ik ervan overtuigd dat mijn drive, samen met mijn marketingachtergrond, me snel zal laten integreren in ons team. 
Mijn doel is om mijn passie voor vastgoed te combineren met mijn professionele vaardigheden in een uitdagende en stimulerende omgeving, zoals die van ons bij ERA CONNECT.

Ik kijk ernaar uit om mijn enthousiasme persoonlijk met jullie te delen in een gesprek. Heb je vragen over jouw vastgoed? Twijfel dan niet en neem contact met mij op! 
De koffie staat alvast klaar.