Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA CONNECT is jouw expert in Hoeselt, Bilzen, Tongeren, Riemst. Jouw droomwoning, zo gevonden. 

Bekijk het aanbod en neem gerust contact op met ons ERA kantoor.

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

De sleutel wordt overhandigd aan de gelukkige koper.

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Het publiciteitsbord wordt aan de woning bevestigd.

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Verhuurd sticker op pand

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Tijdens de bezichtiging, krijg je uitgebreide info over het goed.

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Ben zeer tevreden een fijne medewerking voor en na de verkoop een aanrader trudy
Profile picture
Adolf Maes
ERA Connect
Niets dan lof voor het professionele team van Era Connect Hoeselt! Wat een fijne beleving bij de samenwerking met Wouter en Goele bij de verkoop van onze ouderlijke woning. Van start tot verkoop ( en zelfs daarna 😊 ) vormden jullie onze “compagnon de route”! Een degelijke voorbereiding, prachtige presentaties en foto’s, uitgebreide feedback van bezichtigingen, correcte en transparante communicatie…. Superlatieven schieten ons tekort om jullie oprecht te bedanken! Eén adres voor jouw project? Era Connect Hoeselt!
Profile picture
Jos Loyens
ERA Connect
De samenwerking met dit kantoor is fantastisch. Super communicatie met Wouter en Goele. Dit is een TOP professioneel team. Aanrader !!! Bedankt voor jullie inzet.
Profile picture
Dany Munters
ERA Connect
Niets is te veel voor deze aangename en eerlijke mensen. Super afhandeling. Dankjewel Wouter en Goele.
Profile picture
Rudi Verjans
ERA Connect
De samenwerking voor, tijdens en na het verkoopproces was meer dan top. Geen vraag of moeite is teveel voor Wouter en Goele om tot het gewenste resultaat te komen. Meer dan een aanrader!!!
Profile picture
Jean-Pierre Hansen
ERA Connect
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA CONNECT.

Met ERA CONNECT?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA CONNECT ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA CONNECT is jouw expert in de volgende gemeentes en steden: Hoeselt, Bilzen, Tongeren & Riemst.