Makelaar Bilzen

Welkom bij ERA Connect 

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning in Hoeselt, Bilzen, Tongeren of Riemst? Een plaats om lief en leed te delen, om te lachen en te huilen, om herinneringen te schrijven en een gezin te starten. Of ben je net klaar met het schrijven van een hoofdstuk en wens je jouw huis te verkopen of te verhuren in de omgeving van Hoeselt - Bilzen - Tongeren of Riemst

Ons vastgoedkantoor in Hoeselt denkt graag mee in jouw immoverhaal en je gaat merken dat onze dienstverlening niet stopt van zodra onze opdracht is vervuld. We willen iets meer bieden, iets meer betekenen voor onze klanten. In samenspraak met onze professionele partners Ipsum verzekeringen en KMG boekhouding helpen we je ook met verzekeringstechnische vragen en boekhoudkundig advies. 

Wij maken deel uit van het (inter-)nationale ERA-netwerk, maar onze persoonlijke aanpak is onze grootste troef. Dit samen met de lokale verbondenheid en de marktkennis zorgt voor één sterk geheel. 

Heb je vragen? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag verder.

Wouter Franssens - zaakvoerder ERA Connect 

Wij helpen jou zoeken!

Jouw droomwoning in je mailbox?

Klaar voor een nieuw begin?

Je woning verkopen

Een bewezen succesformule!

ERA Open Huizen Dag

Op zoek naar jouw droomwoning?

Bekijk snel of wij het verkopen

Tasje koffie?

Aangename kennismaking met ons team

Een glimlach op jouw gezicht toveren. Daar doen we het voor.

Klanten aan het woord

Unieke era garantie voor koper en verkoper

ERa comfort garantie

Welkom in onze streek

Maximaal rendement, service en kwaliteit

je woning verhuren

Graag iets huren?

Bekijk ons aanbod te huur

Blijf als eerste op de hoogte

Volg ons op social media

Als het tijd is voor een nieuw verhaal

ERA Connect is hét vastgoedkantoor voor de aankoop en verkoop van residentieel vastgoed in Hoeselt - Bilzen - Tongeren - Riemst

Bij het kopen of verkopen van een woning komt heel wat kijken. Het is onze taak als immokantoor jou doorheen dit hele proces te begeleiden. Vanuit onze ervaring kunnen wij de juiste marktwaarde van jouw woning bepalen en een realistiche schatting van jouw eigendom maken. Wanneer wij een gratis correcte waardebepaling van uw huis, appartement, grond of handelspand maken, zal de verkoop of verhuring van jouw eigendom vlot verlopen. Van zodra de vastgoedmakelaar een exclusieve overeenkomst heeft,  starten wij het volledige verkoopproces op. Te starten met de opmaak van het administratieve dossier, het opvragen van alle nodige wettelijke attesten en de offline and online marketing.

Jouw ERA makelaar zal je ondersteunen en adviseren bij de preselectie van potentiële kopers, het bezoek aan jouw eigendom en de onderhandelingen. Eenmaal er een akkoord is, stellen wij voor jou de verkoopsovereenkomst op en bezorgen wij het volledige dossier aan de notaris van zowel verkoper als koper. Wie huurt, verhuurt, koopt of verkoopt met ERA Connect kan rekenen op een totaaloplossing. Wij zijn tijdens het volledige proces beschikbaar en staan je bij met raad en daad.

Wij streven naar een 100% tevreden klant, wat resulteerde in een 9,8/10 klantentevredenheidscore in 2022!

Wij zijn actief in de ruime regio Hoeselt, Bilzen, Tongeren & Riemst.

Panden in de kijker van ERA Connect