Sailors' Park Villa Orion

Sailors’ Park bestaat uit 5 appartementsvilla’s met een hedendaagse en tijdloze architectuur in natuurlijke harmonie met de omgeving.


De luxueuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 tot 2 badkamers en beschikken elk over een ruim terras.

Een weelderig en groen recreatiedomein vormt het hart van dit project. Deze oase van rust en ontspanning is voorzien van een verwarmd openluchtzwembad (20 x 6m) en plonsbad, zandbak, petanquevelden, zonneplages voor ligstoelen en rustbanken. 


Er wordt traditioneel gebouwd met gebruik van hoogwaardige en degelijke kwaliteitsmaterialen en met integratie van moderne technieken. Zo plaatsen we op de gemeenschappelijke daken  zonnepanelen voor de stroomvoorzieningen van de liften en gemeenschappelijke delen en hierdoor wordt de energiekost tot een minimum beperkt; tevens zal het gebouw beschikken over een fietslift. 


Voor een modern afvalbeheer beschikt het project over een sorteereiland.

De mooie kaaipromenade, de belangrijkste verbindingswegen, het openbaar vervoer, de supermarkten, gezellige restaurantjes,… bevinden zich allemaal op wandel- of fietsafstand van uw nieuwe groene thuis.


Bijkomende troeven:


  • Unieke private groene recreatiezone
  • Verwarmd openluchtzwembad
  • Petanqueveld
  • Zonneplages voor ligstoelen, zitbanken 
  • Wifi zone
  • Wellness & Wassalon
  • Fietsersliften & oplaadpunten electrische fietsen


Een uitstekend concept met oog voor detail en hedendaags comfort! 


Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *