Welkom in onze streek

De zoektocht naar een nieuwe thuis is niet vanzelfsprekend. Naast de woning zelf, speelt immers ook de omgeving een doorslaggevende rol. Als immomakelaar in het Meetjesland zijn wij reeds overtuigd van de kracht van onze eigen streek. Met deze redenen tonen we ook aan jou waarom wonen in onze regio ideaal is voor jouw nieuw verhaal!

Wonen in Eeklo

Eeklo is gelegen in het hart van de Oost-Vlaamse regio Meetjesland. Als bezienswaardigheden vind je er het 17de eeuwse stadhuis en het recentere belfort terug. Ontspannen doe je in het Provinciedomein Het Leen, waar je hier naast een foto van ziet. Het Leen is een voormalig militair domein waar je heel wat typische gebouwen terugvindt. Echt een aanrader!

Ook op vlak van sport en shopping heeft Eeklo het hele jaar door van alles te bieden. Er vinden tal van shoppingevenementen plaats in shopping Boelare, de winkelstraat van Eeklo. Nog nooit was winkelen zo aangenaam! Er is sporthal en een openbaar zwembad waar je naar gelieven kunt vertoeven. 

Ook liefhebbers van lekker eten en drinken vinden hier hun gading. Wist je dat de Van Hoorebeke, de oudste jenever van België, in Eeklo is ontstaan? 
En mocht je een jeneverke teveel op hebben, dan is er nog de vlotte bereikbaarheid van Eeklo. De stad ligt ten zuiden van de expresweg E34 en wordt doorkruist door de N9. En ook met het openbaar vervoer kom je makkelijk waar je wilt zijn.

Droom je ook van wonen in Eeklo? 
Kopen in Eeklo
Huren in Eeklo

 

Wonen in Lievegem

Lievegem is eveneens gelegen in het Meetjesland. We zijn dan ook dé makelaar van deze streek. Ook hier zijn er voldoende recreatieve mogelijkheden. Een van de leukste dingen om te doen in Lievegem is het wandelen in de Lembeekse bossen. 

Er worden talrijke evenementen georganiseerd voor jong en oud zodat je jou hier nooit hoeft te vervelen. De lokale handelaars baten leuke winkels uit, restaurants en bars uit. Je kunt er dus echt genieten van een dagje buiten zijn. Daarnaast is Lievegem goed bereikbaar met het openbaar en kun je er gemakkelijk parkeren. 

Ben je ook op zoek naar een nieuwe woning in Lievegem? 
Te koop Lievegem
Te huur Lievegem