Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA THUIS is jouw expert in het Meetjesland. Vind jouw droomwoning in één van de volgende regio’s: Eeklo, Lievegem, Sint Laureins, Lembeke, Kaprijke, Maldegem, Adegem en Evergem.

Bekijk het aanbod en neem gerust contact op met ons ERA kantoor.

Teamfoto ERA THUIS

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Ik ben heel tevreden met alles. Alles is vlot verlopen en correct.
Profile picture
Fatjon Rexhaj
ERA Thuis
Eerlijk toffe bende daar aanbevolen !!!!!
Profile picture
yves viellard
ERA Thuis
Professioneel team!
Profile picture
Blomme Baudine
ERA Thuis
Superteam!
Profile picture
Cindy Speeckaert
ERA Thuis
Heel tevreden, alles verliep vlot, niets was te veel, Konden steeds langskomen voor vragen of twijfels , echt top, Isabelle en Anja zijn super Bedankt
Profile picture
peggy de baets
ERA Thuis
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA THUIS.

Met ERA THUIS?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA THUIS ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA THUIS is jouw expert van het Meetjesland en is actief in: Eeklo, Lievegem, Sint Laureins, Lembeke, Kaprijke, Maldegem, Adegem en Evergem.