ERA Comfort Garantie

Een huis (ver)kopen zonder zorgen

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom ontwikkelden we, in samenwerking met Europ Assistance, onze exclusieve ERA Comfort Garantie. ERA is de enige in de vastgoedsector die dergelijke garantie kan aanbieden. En daar zijn we best trots op!

Wat is de ERA Comfort Garantie?

Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Bij een defect sturen we, tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis), zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald!


Wat valt er onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen 
  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren 
  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 
  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 
  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 
  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad 
  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel
ERA Comfort Garantie - ERA Vandille immokantoor Brugge

Nog meer zekerheid met de Comfort+ formule.

De Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat. Contacteer ons gerust als je niet zeker bent of dit voor jou van toepassing is.

Met deze bijstand speel je op safe.

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Je belt gewoon naar het nummer 02 541 91 36 van Europ Assistance.


De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat, dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van ons ontvangen hebt. Heb je dit nog niet ontvangen, vraag het ons dan zeker! 

Welkom bij ERA VANDILLE

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA VANDILLE