Wat doen we voor U?

Maak kennis met onze collega's: 

Kennis en passie

Wat kunnen we doen voor u?

Vastgoed verkopen is dikwijls ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt. Als het tijd is voor een nieuw verhaal, is jouw woonst verkopen niet altijd even evident. We helpen je op dat moment graag verder op een eerlijke en zeer transparante manier om jouw eigendom te verkopen en zetten ons elke dag meer dan100% in om u de best mogelijke service aan te bieden. Uiteraard bieden we deze zelfde service aan projectontwikkelaars.

We staan je graag met raad en daad bij gedurende het aankopen of verkopen of de verhuur/huur van uw eigendom, echter doen we nog veel meer dan dat. De verkoop van een eigendom of een grond houdt dikwijls meer werk in dan u op het eerste moment zou vermoeden. Neem hier een kijkje wat we allemaal voor u kunnen betekenen. We delen vooral graag onze kennis en bovenal passie met u, waardoor we je met plezier begeleiden bij onderstaande zaken.

Een waaier van diensten

- Een vlotte & efficiënte verkoop aan een correcte prijs van
  ◆ woningen  appartementen  gronden ◆ handelspanden / kantoren 
   garages  opbrengsteigendommen ◆ nieuwbouwprojecten 

We voeren zeer accurate en gefundeerde waardebepalingen / schattingen uit van jouw woning/appartement of grond.

We zorgen ook voor de zeer uitgebreide administratie. Naast geïnteresseerden een eerste aanspreekpunt te bieden, vragen we de wettelijk vereiste attesten op en pluizen uw dossier inhoudelijk zo goed als mogelijk uit. We staan dan ook in contact met de alle notariaten uit de buurt. Wanneer een mogelijke koper geïnteresseerd is, geven onze makelaars een professionele rondleiding. We houden onze verkoper goed op de hoogte via onze verkoopverslagen en evaluaties van bezoeken. Bij eventuele interesse volgen de nodige onderhandelingen en het de volledige afhandeling van de verkoop bij een akkoord. 

Ervaring, betrokkenheid en deskundigheid zijn onze kernwaarden.

-  We helpen eveneens graag bij:

  • het verkavelen van jouw eigendom
  • staan je graag bij bij de verkoop en/of ontwikkeling van uw vastgoedprojecten
  • adviseren je bij alles wat met vastgoed te maken heeft

Ons team is er dus zowel voor verkopers als voor kopers. Onze medewerkers zijn ook buiten de kantooruren bereikbaar uiteraard en dan nog druk bezig met allerhande afspraken. Wij begeleiden je graag bij de aankoop en/of verkoop van uw eigendom in en rond Lommel, Pelt & Mol. We kregen in 2018 een klantentevredenheidscore van 9,4 op 10 en hopen je even tevreden te kunnen maken.

- Marketing-mix / publiciteit:

Om panden zo snel als mogelijk te verkopen en ons aanbod zo duidelijk mogelijk weer te geven aan de potentiële kopers, maken wij uitgebreid publiciteit voor uw eigendom. Heb je graag een idee wat dit precies inhoudt? Kijk dan hier welke publiciteit wij voor u allemaal hanteren. 

Als extra bovenop al onze reclametools, organiseren wij in uw pand een ERA Open Huizen Dag. Al onze woonsten staan dan 4 keer per jaar één uur open voor bezoekers.

Hiernaast biedt het nationale ERA netwerk u ook heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren kunnen elkaar adviseren en versterken. Dat betekent concreet dat u ook de steun geniet van het hele nationale netwerk van een 100-tal kantoren, ook het Europese en wereldwijde netwerk brengt ons de nodige inzichten bij.

Spring gerust eens binnen bij één van onze kantoren of maak een afspraak telefonisch via 011 550 440 of per mail via carl@eratournier.be

Tot snel!