Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA TOURNIER is jouw expert in regio: Mol, Lommel, Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Hechtel, Eksel, Leopoldsburg, Peer, Balen, Geel, Laakdal, Meerhout & Tessenderlo. Jouw droomwoning? Zo gevonden.

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

ERA Tournier

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Foto verkocht bord

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Foto huurbord

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Voordat we de stap zette om ons huis te verkopen, hebben we eerst zelf bijgehouden hoe makelaars in onze omgeving te werk gaan. Wij letten daarbij op de snelheid van verkoop, reële vraagprijzen, maar ook of er aandacht was besteed aan de website en de foto’s van de immobiliën. Je krijgt tenslotte nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Toen we daarbij kennis maakte met Geert Braekers, was het voor ons duidelijk. Geert en zijn team gaan ons huis verkopen. Daar hebben we geen seconden spijt van gehad. Steeds paraat met raad en daad, heeft Geert onze woning binnen 14 dagen verkocht. Toppers!
Profile picture
Mariëtte Vermeulen
ERA Tournier
Zeer professioneel, ze weten over wat ze het hebben. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Dank aan Milos. Groetjes Burak&Berna
Profile picture
Burak Irmak
ERA Tournier
Goede service, duidelijke afspraken en uitleg !
Profile picture
Robert Lathouwers
ERA Tournier
Fijne samenwerking, professionele aanpak, goede opvolging én snelle verkoop!
Profile picture
Vanessa Reijmers
ERA Tournier
zeer professioneel met een persoonlijke aanpak. ze hebben vele voordelen en niets is hen te veel.
Profile picture
Tom Bax
ERA Tournier
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA TOURNIER.

Met ERA TOURNIER?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA TOURNIER ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen. 

ERA TOURNIER is jouw expert in regio: Mol, Lommel, Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Hechtel, Eksel, Leopoldsburg, Peer, Balen, Geel, Laakdal, Meerhout & Tessenderlo.