Social media

Facebook

Vind ons leuk

LinkedIn

Volg al onze activiteiten

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in om steeds op de hoogte te blijven!

ERA Ryckaert hecht er veel belang aan om jouw pand op zoveel mogelijk manieren in de spotlight te plaatsen! Zo bussen we bij de start van publicatie kaarten met een voorstelling van jouw huis of appartement, deze worden rondom het pand verdeeld.  Er wordt een etalagefiche gemaakt en in onze vitrine gehangen. We ontwerpen een brochure die wordt opgestuurd en/of wordt afgegeven aan kandidaat-kopers.

Ook online zitten we niet stil! Een week na publicatie adverteren we uw huis op Facebook en Instagram, dit een kilometer rondom het adres. Zo proberen we zoveel mogelijk kandidaat-kopers te bereiken. 

Ook gebruiken we onze mediakanalen om transparant te zijn naar naar al onze klanten. Je kan ons o.a. terugvinden op Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, TikTok,... Maandelijks worden al onze contacten ook op de hoogte gesteld per mail van de nieuwigheden in de immo sector of binnen ons kantoor.

woning verkopen

Facebook

Neem zeker een kijkje op onze Facebook pagina! Je komt hier meer te weten over onze medewerkers, nieuwtjes in de immo, leuke weetjes en tips over het verkopen van een woning of over het kopen van een appartement. Ons kantoor beschikt over een social media expert waardoor we ook onze panden te koop via een gerichte campagne naar de juiste doelgroep kunnen lanceren.

vastgoedmakelaar Assenede

Instagram

Op onze Instagram pagina mag je het soms iets luchtiger verwachten. Hier nemen we je graag af en toe mee achter de schermen van ons vastgoedkantoor! Ook onze voorbereidingen van ERA Open Huizen Dag kan je hier volgen. We vinden het ook leuk om hier meer interactie te hebben met onze volgers, dus een quiz zie je hier af en toe passeren!

immo Zelzate

Youtube

Ja hoor, wij hebben een eigen Youtube-kanaal! Hier vind je al onze video's terug die we maken om te ontspannen, te informeren, etc. Ook meer informatie over onze nieuwbouw projecten vind je hier terug.

verkopen Assenede

LinkedIn

Op onze LinkedIn pagina vind je alle informatieve weetjes over de vastgoedsector, immobiliën, tips om uw woning te verkopen, hoe te investeren in vastgoed,... Je kan hier doorklikken naar verschillende blogartikels alsook informatieve video's bekijken en op de hoogte blijven van onze nieuwbouw projecten!

immo assenede

Maandelijkse nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we onze contacten maandelijks op de hoogte van alle nieuwigheden of over onze unieke panden. Wees gerust, het is geen lange mail die we je sturen maar een beknopt overzicht over verschillende thema's. Als je meer informatie over een bepaald thema wilt, kan je altijd doorklikken voor het volledige artikel! Wil je onze nieuwsbrief ook ontvangen, schrijf je dan zeker via onderstaande knop in!