ERA Comfort Garantie

Ga jouw nieuw verhaal met zekerheid tegemoet


ERA is de enige speler op de vastgoedmarkt die huizen en appartementen te koop aanbiedt met ERA Comfort Garantie. Dit is een gratis waarborg die verborgen gebreken of slechte installaties dekt in jouw nieuwe woning tot 16 maanden na de onderhandse koopovereenkomst. Zo ben je zeker dat, wanneer er zich een technisch probleem voordoet, ERA de reparatiekost dekt. 

Heeft een van de installaties het begeven?

Doet er zich een probleem voor met een vaste mechanische installatie in jouw nieuwe huis? Neem contact op en een vakman komt langs om het defect toestel te herstellen. Daarbij mag je overigens rekenen op een optimale service: onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Ook worden kosten omtrent verplaatsing, werkuren en vervangstukken gewoon terugbetaald. 

Zorgeloos verkopen met de ERA Comfort Garantie

Wat valt er onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen 
  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren 
  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 
  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 
  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 
  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad 
  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel

Nog meer zekerheid met de Comfort+ formule

De Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat. Contacteer ons gerust als je niet zeker bent of dit voor jou van toepassing is.


De ERA Comfort Garantie is geen verzekering, maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat, dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van ons ontvangen hebt. Heb je dit nog niet ontvangen, vraag het ons dan zeker! 

Welkom bij ERA Ryckaert

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Ryckaert