ERA awards

ERA awards

ERA Netwerk

Feest

ERA Feest

Team ERA Ryckaert

Proficiat!

Wat zijn de ERA Awards?

Elk jaar reikt ERA Belgium awards uit. Dit zijn prijzen voor kantoren maar ook voor medewerkers. Er zijn telkens verschillende categorieën die in de prijzen vallen: klanttevredenheid, omzet, social media, beste nieuwkomer, grootste groei, ...

ERA Silver Member

ERA Ryckaert heeft dit jaar de award van Silver Member ontvangen. Dit betekent dat het kantoor zich tot de 20 best presterende makelaars in het meer dan 110 agentschappen tellende Belgische ERA netwerk mag rekenen.  

Daarbovenop ontvingen we ook opnieuw de Award of Excellence. Dit heeft alles te maken met klantentevredenheid. Onze klanten (verkoper/kopers en verhuurders/huurders ) hebben ons een 8,9 op 10 gegeven het afgelopen jaar.

De grootste onderscheiding en voor ons team vooral de belangrijkste waardering voor al hun inzet. Wij zijn ontzettend fier met deze onderscheiding!

ERA Ryckaert is een kwaliteitsmerk dat staat voor continuïteit, onafhankelijkheid en hoogwaardige dienstverlening in de vastgoedsector.

Andere prijzen van de afgelopen jaren

ERA Top Sales Booster (2019): De prijs werd toegereikt aan 3 bedienden in het hele ERA netwerk in België die op verschillende vlakken het best scoren. In 2019 mocht onze medewerker Fee Kerckvoorde de prijs mee naar huis nemen.

Beste All Round kantoor (2017). Deze Award staat symbool voor groei, een uitmuntende klantenservice en een perfecte integratie van alle ERA tools ter ondersteuning van een vlotte en zorgeloze verkoop.