Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA RYCKAERT is jouw expert in Assenede, Zelzate, Evergem, Oosteeklo, Bassevelde, Boekhoute, Kaprijke, Lembeke, Wachtebeke & Sint-Kruis-Winkel.

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

ERA RYCKAERT Verkoop

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

ERA RYCKAERT Waardebepaling

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

ERA RYCKAERT Verhuren

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

ERA RYCKAERT Verhuizen

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Ik raad Era zeker aan iedereen aan! Na 3 weken was onze woning verkocht! En niet zomaar een woning... een hele kleine woning waarvan we dachten die nooit te kunnen verkopen zo snel... Era hielp ons letterlijk met alles! Styliste, foto’s komen nemen, bezoeken plannen, tips & tricks.... wij hebben zelf niks moeten ondernemen... Ook altijd bereikbaar, (wat ik echt een pluspunt vind) En alles gebeurt heel professioneel! Verhuisdozen & een verhuiswagen moeten wij ons ook geen zorgen over maken, dat voorziet Era dus ook nog eens! Gewoon een TOP makelaar. Ook nog eens bedankt aan Gert-Jan, die ons huis verkocht!
Profile picture
Sally Plasschaert
ERA Ryckaert
Super werksfeer! Een geluk om met deze mensen te mogen samenwerken!
Profile picture
Gilles De Cuyper
ERA Ryckaert
Een supper samenwerking. Hier ben je geen nummer. Maar een klant naar waar wordt geluisterd. Hun raad en advies is van meerwaarde. Bij aankoop of verkoop. Kan ik hen zeker aanraden. Echt een top kantoor. Hartelijk dank voor de supper samenwerking. Mvg sandro
Profile picture
sandro amandels
ERA Ryckaert
Super ervaring met het kantoor in assenede. De makelaarster die mijn verkoop heeft gedaan was zeer goed. Altijd bereikbaar en gevoel van persoonlijke betrokkenheid. Alle dagen van bezoek een verslagje van de kandidaten. Ik kan dit kantoor in assenedeen hun medewerkers zeker aanraden.
Profile picture
Igor Van Waesberghe
ERA Ryckaert
Professionele aanpak en zeer correct! Mijn woning is snel verkocht aan de vraagprijs! Super kantoor!
Profile picture
Conny De Pauw
ERA Ryckaert
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA RYCKAERT.

Met ERA RYCKAERT?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA RYCKAERT ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA RYCKAERT is jouw expert in de volgende gemeentes en steden: Zelzate, Assenede, Wachtebeke, Sint-Kruis-Winkel, Moerbeke, Boekhoute, Bassevelde, Evergem, Oosteeklo, Lembeke.