Welkom bij immokantoor ERA Nobis

Uw vastgoedpartner in Hasselt, Herk-De-Stad, Zonhoven, Alken en omstreken

Wij heten u van harte welkom bij ERA Nobis. Nobis betekent in een vrije vertaling zoveel als “van ons” of “door ons”. Hiermee leggen we de nadruk op het feit dat uw immo, ongeacht woning, appartement of grond, onze absolute prioriteit is. Dat wij ons ervoor inzetten alsof het de onze is.

Momenteel beschikken wij over 4 ERA-immokantoren in Limburg, meer bepaald in Hasselt, Herk-de-Stad, Alken en Zonhoven. Toch is onze werkregio veel groter dan dat. Op die manier weten we de evolutie van de vastgoedmarkt beter vast te leggen en bieden wij u een gedegen aanpak die daarop inspeelt.  

Zo volgt Immokantoor ERA Nobis de vooruitgang op de voet, wat resulteert in een slim gamma unieke producten en diensten waarbij u met raad en daad wordt bijgestaan in alle transparantie. Zo verkoopt of verhuurt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.

Ontdek ons ERA aanbod te koop en te huur: huis te koop - appartement te koop - grond te koop - handelspand te koop - kantoor te koop - huis te huur - appartement te huur - handelspand te huur.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vrijblijvend vastgoedadvies

Zorgeloos verkopen

Bij ERA Nobis trachten wij uw appartement, huis, grond of garage zo vlot en efficiënt mogelijk te verkopen in regio Hasselt aan een correct gezette prijs. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. Ons team staat zowel kopers als verkopers met de glimlach te woord.
Verzeker jouw installaties met

ERA COMFORT GARANTIE

Maak hier uw gepersonaliseerde zoekopdracht aan

Panden in de kijker van ERA Nobis