Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA NOBIS is jouw expert in: Hasselt, Herk-de-Stad, Zonhoven, Alken, Genk en omstreken. Jouw droomwoning? Zo gevonden. 

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Huis verkopen Hasselt

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Appartement verhuren Zonhoven

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Huis verkopen Hasselt

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Zeer fijne ervaring met dit kantoor zowel qua verkoop als verhuur!
Profile picture
Nancy Corthaut
ERA Nobis
Wij zijn super tevreden kopers. Hebben in het verleden reeds kennis gemaakt met verschillende immo-kantoren, maar Era Nobis steekt de kroon. Een eerlijke en professionele aanpak en begeleiding van begin tot einde. En bij deze willen we Karolien bedanken voor haar geweldige medewerking, advies en vertrouwen dat zij ons heeft gegeven. Voor ons is dit kantoor en de begeleiding van Karolien een aanrader. Toppie! Gert en Adriana.
Profile picture
gert beyens
ERA Nobis
We zijn zeer goed geholpen geweest voor de beslissing die we hebben moeten nemen voor 2 appartementen bij Clarisse op het gelijkvloers, maar we zijn een huis gewoon, dus zijn we niet kunnen doorgaan. Dankjewel Lisa.
Profile picture
Rosetta Cistriani
ERA Nobis
Lisa, bedankt alvast voor een goede begeleiding met mijn aankoop! top service
Profile picture
Johan Vangeneugden
ERA Nobis
Bedankt Rob om het dossier zo goed te begeleiden !! TOP!
Profile picture
Niko Van Bael
ERA Nobis
ERA Nobis - verkoop en verhuur in Limburg

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA NOBIS.

Met ERA NOBIS?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA NOBIS ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen. 

ERA NOBIS is jouw expert in: Hasselt, Herk-de-Stad, Zonhoven, Alken, Genk en omstreken.