Bienvenue chez ERA Nobis

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Welkom bij immokantoor ERA Nobis

Uw vastgoedpartner in Hasselt, Herk-De-Stad, Zonhoven, Alken en omstreken

Wij heten u van harte welkom bij ERA Nobis. Nobis betekent in een vrije vertaling zoveel als “van ons” of “door ons”. Hiermee leggen we de nadruk op het feit dat uw immo, ongeacht woning, appartement of grond, onze absolute prioriteit is. Dat wij ons ervoor inzetten alsof het de onze is.

Momenteel beschikken wij over 4 ERA-immokantoren in Limburg, meer bepaald in Hasselt, Herk-de-Stad, Alken en Zonhoven. Toch is onze werkregio veel groter dan dat. Zo staan wij ook in voor de verkoop en verhuur van vastgoed in Halen, Stevoort, Houthalen-Helchteren, Lummen, Kortessem en Alken. Op die manier weten we de evolutie van de vastgoedmarkt beter vast te leggen en bieden wij u een gedegen aanpak die daarop inspeelt.  

Zo volgt Immokantoor ERA Nobis de vooruitgang op de voet, wat resulteert in een slim gamma unieke producten en diensten waarbij u met raad en daad wordt bijgestaan in alle transparantie. Zo verkoopt of verhuurt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.

 

Ontdek ons ERA aanbod te koop en te huur: huis te koop - appartement te koop - grond te koop - handelspand te koop - kantoor te koop - huis te huur - appartement te huur - handelspand te huur.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vrijblijvend vastgoedadvies


Benieuwd wat ons actueel aanbod voor u in petto heeft? 

Zorgeloos verkopen

Bij ERA Nobis trachten wij uw appartement, huis, grond of garage zo vlot en efficiënt mogelijk te verkopen in regio Hasselt aan een correct gezette prijs. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. Ons team staat zowel kopers als verkopers met de glimlach te woord.
Verzeker jouw installaties met

ERA COMFORT GARANTIE

Maak hier uw gepersonaliseerde zoekopdracht aan

Biens en vedette de ERA Nobis