Home | ERA Maximmo

Welkom bij ERA Maximmo

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Welkom bij Era Maximmo!

U kompas bij het kopen en verkopen van vastgoed.

Maximmo is actief in alle types van vastgoedtransacties, we hebben al 34 jaar ervaring in het vak en staan gekend als een zeer betrouwbaar en professioneel kantoor met hoge kwalitatieve resultaten.
Gelegen in het centrum van Genk, staan wij als dynamisch team steeds klaar om u te helpen bij uw vastgoedplannen . Wij proberen u dan ook zo goed mogelijk doorheen het hele proces te begeleiden. Beginnende bij het opstarten van een administratief dossier: ondermeer kadastrale legger, bodemattesten, EPC, en andere.
Verder voeren wij een uitgebreid en strategisch marketingprogramma uit gebruikmakend van de verschillende communicatiewegen. Enkele sprekende voorbeelden zijn onze opvallende (tuin)borden en affiches, een aantrekkelijke voorstelling van uw pand in onze etalages in binnen-en buitenland, in ons luxemagazine en diverse regionale bladen.  Vervolgens ondersteunen wij u tevens in de preselectie van potentiele kopers, het bezoek van uw eigendom, advies bij de onderhandelingen met kandidaat om het best mogelijke resultaat te behalen en tot slot de verkoopovereenkomst op te stellen en uw dossier te begeleiden tot de akte bij de notaris.
 
Maximmo heeft slechts één doel voor ogen namelijk de tevredenheid van de klanten, zodat deze zich in de toekomst op ons blijven beroepen en ons zullen aanbevelen bij vrienden en kennissen.
 
 
 

 

 

 

 

Panden in de kijker van ERA Maximmo

€ 219 000
Lumineus 3-slaapkamer appartement in hartje Genk.
Winterslagstraat 33 9 3600 Genk
140 m²
Appartement,
Dakappartement
€ 249 000
Nieuwbouw met 3 slaapkamers, LAAG BESCHRIJF
Langeweidestraat 18 B 3631 Uikhoven
4
1
131 m²
Woning
€ 680 / maand
Mooi 1-slaapkamerappartement met terras in hartje Genk
Stadsplein - Dieplaan 2D bus 11 3600 Genk
1
1
63 m²
Appartement