Onze unieke ERA-verkooptroeven

ERA Comfort garantie

zorgeloos (ver)kopen
Ontdek hoeveel kandidaat-kopers er voor jouw woning zijn

ERA koper wachtzaal

360° rondleiding

Virtual tour

ERA wijzers

ERA tuinpalen en borden

Professionele fotografie

Wanneer je jouw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, geniet je het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor jouw inspannen. Via de gespecialiseerde ERA-software – ‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam - wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars. Een hele geruststelling dat je er niet alleen voor staat. Enkele van onze troeven op een rij.

ERA Comfort Garantie

De ERA Comfort garantie is een unieke service voor zowel verkopers als kopers. In samenwerking met Europ Assistance heeft het ERA Netwerk deze ontwikkeld.

 • De waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) én als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur.
 • Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in je huis te herstellen zodat deze weer normaal functioneren.
 • De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden zo snel mogelijk terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar.
 • Deze gratis waarborg geldt tot 16 maanden na het ondertekenen van de onderhandse verkoopsakte (compromis).
 • We zijn trots op deze service, want we zijn de enige in de sector die dergelijke garantie kunnen aanbieden.

Download onze ERA comfort garantie folder met alle informatie.

ERA Koperwachtzaal

Wie is vandaag op zoek naar jouw eigendom?

 • Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstig huis moet voldoen.
 • Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt.
 • Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een huis als die van jouw?

Vul hier de gegevens in met betrekking tot uw huis en krijg onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoek-opdrachtenbestand!

ERA Virtual Tour

Met behulp van de Virtual Tour, een virtuele rondleiding, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van jouw vastgoed. De opmaak en montage worden altijd gerealiseerd door een professioneel team. Het is een dynamische en aantrekkelijke manier om de smaak van de kandidaat-kopers aan uw woning af te toetsen.

De Virtual Tour maakt jouw bezoekers interessanter:

 • U ontvangt in het echt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw huis. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen. En u bespaart tijd en moeite.
 • Uw huis wordt dag en nacht bezocht zonder dat u daar enige hinder van ondervindt.
 • Meer kandidaat-kopers kunnen uw huis ontdekken en herbekijken. Op het moment en het ritme dat zij verkiezen.
 • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

ERA Open Huizen Dag

 • Vier keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. 
 • Deze dag is de ideale gelegenheid om jouw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden jouw woning te laten ontdekken en vragen te stellen.
 • Alle ERA-makelaars werken samen, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad.

Lees meer over onze ERA Open Huizen Dag.

ERA nieuwbouwmagazine

Kom langs bij ons op kantoor en ontvang het ERA nieuwbouwmagazine. In dit magazine staan alle nieuwbouwprojecten gebundeld die alle ERA makelaars in België te koop hebben.

ERA Netwerk

Wist je dat ERA staat voor Electronic Realty Associates. Hiermee bieden we met het volledige ERA netwerk een hecht samenwerkingsverband waarbij kwaliteit in de vastgoed bovenaan staat. 

Door ons ERA netwerk geniet je, na het afsluiten van een exclusieve opdracht met een ERA vastgoedmakelaar in de buurt, van het voordeel dat alle

 • Belgische
 • én Europese ERA vastgoedmakelaars

zich inspannen om jouw huis, appartement of handelspand tegen de meest conforme marktprijs te verkopen.

Het ERA netwerk blijft groeien, intussen zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten. Alle ERA vastgoedmakelaars zijn in het bezit van een erkening, ze zijn nl. aangesloten bij het Beroeps Instituut van Vastgoedmakelaars

Bedankt aan onze (ver)kopers!

9,5 op 10 klantentevredenheid

Alle kopers en verkopers krijgen na ieder contact de vraag om een evaluatie in te vullen. Hiermee krijgen zij de kans om het pand en de begeleiding een score op 10 te geven. Op deze manier kunnen wij onze vastgoedmakelaars bijsturen waar nodig. ERA Lafaut ontvangt jaarlijks met veel trots de Customer Satisfaction Award van ERA Belgium.

Welkom bij ERA Lafaut

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Lafaut