Bienvenue chez ERA Lafaut

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

2017 wordt een uitdaging voor het ERA Lafaut team!

Na het uitgroeien tot een vaste waarde in de regio Tielt, zijn wij erg verheugd u te mogen meedelen dat wij in januari ons tweede kantoor openen in Deinze.

Met een uitgebreid team staan wij vanaf 9 januari klaar om u bij te staan in de (ver)koop en/of (ver)huur van uw onroerend goed.

Ons team staat te popelen om dit gloednieuw kantoor uit te bouwen tot een toegevoegde waarde in de wereld van het Immo-gebeuren.

TEAM DEINZE

Delphine & Isabel Lafaut, zaakvoerders van het kantoor te Deinze, zullen dankzij hun gedrevenheid en ervaring u begeleiden bij de verschillende transacties die komen kijken bij de aan -en verkoop van onroerend goed.

Hierbij krijgen ze administratieve ondersteuning van Jana Goeminne, het nieuwe gezicht in Deinze. Zij wordt ook het aanspreekpunt voor onze huurders en verhuurders.

TEAM TIELT

In het kantoor te Tielt blijf Isabel Lafaut, zaakvoerder, verantwoordelijk voor het commerciële luik en geeft ze u graag waardevol en juridisch advies.

Daarnaast ondersteunt Mathieu De Ketelaere u professioneel als commercieel medewerker bij de verkoop van uw vastgoed. Ook hij is sterk in onderhandelen en het bepalen van een correcte prijs van uw woning.

Tot slot zal de verhuur worden overgenomen door Sofie Bauwens, het nieuwe gezicht in Tielt.  Ook administratieve ondersteuning behoort tot haar takenpakket.

Samen helpen wij u van begin tot eind om het gewenste resultaat te bereiken.

Wij wensen u alvast een vreugdevol 2017!

Isabel, Delphine, Mathieu, Sofie en Jana.

Zorgeloos verkopen!

Service is voor ERA geen halfzachte belofte, maar een spijkerharde garantie. Ze staat duidelijk omschreven in de 10 punten van de ERA Serviceverplichting. Als u uw onroerend goed door ons laat verkopen, dan houden wij ons aan deze 10 verbintenissen. Is dat niet het geval, dan zegt u gewoon onze verkoopopdracht op, zonder verbrekingsvergoeding.

Onze verhuiswagen!

Maak kennis met onze verhuiswagen en wat u moet doen om deze te reserveren.

Biens en vedette de ERA Lafaut