Home | ERA Lafaut

Welkom bij ERA Lafaut

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

ERA Lafaut heet u welkom in ons vastgoedkantoor te Tielt. We staan u bij in de verkoop of verhuur van uw woning of ander onroerend goed. Onze gedrevenheid zorgt voor resultaten. Wij dragen vertrouwen en professionaliteit hoog in het vaandel. Door voortdurende bijscholing blijven we op de hoogte van de constante veranderingen in het vastgoed. Als erkend vastgoedmakelaar helpen wij u van begin tot einde bij de desbetreffende transactie. Immobiliën is voor ons een passie een daarom volgen we constant de evolutie van de vastgoedmarkt en woningprijzen op. Wij, Isabel Lafaut, Delphine Lafaut en Mathieu De Ketelaere, staan u met plezier en enthousiasme bij zonder enige verplichting.

Isabel Lafaut, zaakvoerder van ons kantoor, verzorgt het commerciële luik. Zij staat in voor het opmaken van een realistische waardebepaling van uw vastgoed. Dit samen met de klant. 

Vervolgens hebben we Delphine Lafaut, zij staat in voor het administratieve gedeelte en zorgt ervoor dat alle dossiers volledig zijn. Verhuur en verkoop behoren ook tot haar takenpakket.

Tot slot hebben we Mathieu De Ketelaere, hij is onze commerciële medewerker die u bijstaat bij de verkoop van uw vastgoed.  

Samen helpen wij u van begin tot eind om het gewenste resultaat te bereiken.

ERA Lafaut - Vastgoedkantoor

Panden in de kijker van ERA Lafaut

Nieuw
Op aanvraag
Bouwgrond en landbouwgrond op 17.125 m² in Pittem.
Turkeijensteenweg 32 8740 Pittem
Bouwgrond,
Landbouwgrond
Prachtig gelegen hoeve (Poelberg) op 17.140 m² in Tielt
Goed te Karelstraat 5 8700 Tielt
120 m²
Boerderij,
Hoeve
€ 205 000
Halfopen woning op 325 m² met 3 slaapkamers en garage.
Dorpsplein 7 8851 Koolskamp (Ardooie)
3
1
284 m²
Eengezinswoning