Welkom bij ERA Lafaut

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

ERA Lafaut werkzaam in zowel West - als Oost-Vlaanderen!

Na het uitgroeien tot een vaste waarde in de regio Tielt, zijn wij erg verheugd u te mogen meedelen dat wij in januari een tweede kantoor geopenend hebben in Deinze.

Met een uitgebreid team staan wij klaar om u bij te staan in de (ver)koop en/of (ver)huur van uw onroerend goed.

Ons team staat te popelen om onze beide kantoren verder uit te bouwen tot een toegevoegde waarde in de immo-wereld.

TEAM DEINZE

Delphine & Isabel Lafaut, zaakvoerders van het kantoor te Deinze, zullen dankzij hun gedrevenheid en ervaring u begeleiden bij de verschillende transacties die komen kijken bij de aan -en verkoop van onroerend goed.

Dit zullen we samen doen met Lorenz Verleyen, afkomstig van Deinze en tevens onze laatste nieuwe aanwinst. Hij zal u helpen bij het verkopen van uw eigendom in de regio Deinze.  

TEAM TIELT

In het kantoor te Tielt blijf Isabel Lafaut, zaakvoerder, verantwoordelijk voor het commerciële luik en geeft ze u graag waardevol en juridisch advies.

Daarnaast ondersteunt Mathieu De Ketelaere u professioneel als commercieel medewerker bij de verkoop van uw vastgoed. Ook hij is sterk in onderhandelen en het bepalen van een correcte prijs van uw woning.

Hierbij krijgen ze administratieve ondersteuning van Jana Goeminne, het nieuwe gezicht in Tielt. Zij wordt ook het aanspreekpunt voor onze huurders en verhuurders.

Samen helpen wij u van begin tot eind om het gewenste resultaat te behalen.

Isabel, Delphine, Mathieu, Jana en Lorenz.

Zorgeloos verkopen!

Service is voor ERA geen halfzachte belofte, maar een spijkerharde garantie. Ze staat duidelijk omschreven in de 10 punten van de ERA Serviceverplichting. Als u uw onroerend goed door ons laat verkopen, dan houden wij ons aan deze 10 verbintenissen. Is dat niet het geval, dan zegt u gewoon onze verkoopopdracht op, zonder verbrekingsvergoeding.

Volg ons op Facebook!

Onze verhuiswagen!

Maak kennis met onze verhuiswagen en wat u moet doen om deze te reserveren.

ERA Circus Cyclocrossteam

Panden in de kijker van ERA Lafaut