Welkom bij ERA Lafaut

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

ERA Lafaut staat U graag bij in de (ver)koop en/of (ver)huur van Uw onroerend goed. Als zaakvoerders van ERA Lafaut kunnen wij, Delphine & Isabel Lafaut, U door onze gedrevenheid, ons enthousiasme en onze ervaring in de sector optimaal begeleiden. We ondersteunen U met andere woorden bij alles wat komt kijken bij de aan- en verkoop van Uw eigendom. Of het nu een huis, appartement, grond of ander onroerend goed is. Maak kennis met ons ervaren en toegewijd team!


 

TEAM TIELT

In het kantoor in Tielt is Isabel Lafaut zaakvoerder en verantwoordelijke voor inkoop en verkoop. Ze geeft U graag waardevol en juridisch advies. Commercieel medewerker Mathieu De Ketelaere begeleidt U graag bij de verkoop van Uw vastgoed. Hij is ijzersterk in onderhandelen en het bepalen van een correcte prijs van Uw huis, appartement, grond, ... Isabel en Mathieu krijgen administratieve ondersteuning van Jana Goeminne. Zij is ook het aanspreekpunt voor al onze huurders en verhuurders.

TEAM DEINZE

Nadat we in Tielt konden uitgroeien tot een gevestigde waarde in de immowereld, zijn we trots dat we in januari 2017 een tweede kantoor konden openen in Deinze. Nu is ERA Lafaut zowel in West-Vlaanderen als Oost-vlaanderen vertegenwoordigd. Delphine Lafaut runt dit kantoor. Ze doet dit samen met Lorenz Verleyen, onze laatste nieuwe aanwinst. Aangezien hij van Deinze afkomstig is, de perfecte persoon om Uw eigendom te verkopen in de regio Deinze.

Samen helpen wij U zorgeloos verhuren & zorgeloos verkopen.

Team ERA Lafaut - Immokantoor in Tielt en Deinze

Benieuwd naar ons aanbod? Neem alvast een kijkje.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in regio Tielt of Deinze? Bekijk dan onze nieuwbouwprojecten in de omgeving. Spring gerust even binnen voor een gesprek! 

Waarom een ERA-makelaar?

Onze ERA-troeven

3 maart 2018

Onze nieuwbouwprojecten

Panden in de kijker van ERA Lafaut