ERA Lafaut staat U graag bij in de (ver)koop en/of (ver)huur van Uw onroerend goed. Als zaakvoerders van ERA Lafaut kunnen wij, Delphine & Isabel Lafaut, U door onze gedrevenheid, ons enthousiasme en onze ervaring in de sector optimaal begeleiden. We ondersteunen U met andere woorden bij alles wat komt kijken bij de aan- en verkoop van Uw eigendom. Of het nu een huis, appartement, grond of ander onroerend goed is. Maak kennis met ons ervaren en toegewijd team!


 

TEAM DEINZE

Delphine & Isabel Lafaut, zaakvoerders van het kantoor te Deinze, zullen dankzij hun gedrevenheid en ervaring u begeleiden bij de verschillende transacties die komen kijken bij de aan -en verkoop van onroerend goed. Hierbij krijgen ze commerciële ondersteuning van Victor Meulebrouck en Nathan Vestens.   

TEAM TIELT

In het kantoor te Tielt is Isabel Lafaut, zaakvoerder, verantwoordelijk voor het commerciële luik en geeft ze graag waardevol en juridisch advies aan de klanten. Daarnaast ondersteunt Mathieu De Ketelaere u professioneel als erkend vastgoedmakelaar bij de verkoop van uw vastgoed. Ook hij is sterk in onderhandelen en het bepalen van een correcte prijs van uw woning. Voor administratieve ondersteuning kunnen ze hier rekenen op Charlotte Roets die gespecialiseerd is in verhuur. Tot slot hebben we nog onze laatste nieuwe aanwinst, Louise Devreese. Zij staat ons bij in de verkoop of verhuur van uw woning of appartement.  

Samen helpen wij u van begin tot eind om het gewenste resultaat te bereiken.

Isabel, Delphine, Mathieu, Charlotte, Victor, Louise en Nathan 


Benieuwd naar ons aanbod? Neem alvast een kijkje.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in regio Tielt of Deinze? Bekijk dan onze nieuwbouwprojecten in de omgeving. Spring gerust even binnen voor een gesprek! 

ERA Comfort Garantie

Onze nieuwbouwprojecten

Panden in de kijker van ERA Lafaut