ERA Comfort Garantie

Een huis kopen of verkopen zonder extra zorgen

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties.

Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

zorgeloze verkoop dankzij ERA

Wat valt onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking zorgt voor de normale werking van de vaste mechanische installaties in huis. De basisdekking voor mechanische installaties omvat:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen
  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, stookolie of gas en de daarop aangesloten radiatoren
  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 
  • warmwaterinstallatie op stookolie, elektriciteit of gas 
  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 
  • jacuzzi: filters, verwarming en luchtpomp 
  • zwembad: motor, filters, verwarming, cilinderkop, compressor, relais, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad
  • drinkwaterpomp en waterverzachter, met beperking tot één toestel

Nog meer zekerheid.

De Comfort+ formule is een extra optie die ook vast geïnstalleerde keukenapparatuur omvat: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, vaatwasser, wasdroger ... Deze toestellen dienen te zijn vermeld op het garantiecertifictaat.

Immo-verkopen-eigendom-ecg

Met deze bijstand speel je op safe.

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. 

De ERA Comfort Garantie kan uw tevredenheid over uw nieuwe huis beschermen. Van de badkamer naar de keuken en alles daartussen.

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering, maar servicegarantie. Aangezien nieuwe constructies en nieuwe apparatuur niet zijn inbegrepen, dekt deze garantie niet alle defecten. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen wij u naar het garantiecertificaat dat u van de makelaar heeft gekregen. Als u het nog niet heeft ontvangen, vraag het dan bij hem na.