Verschillende ERA makelaars staan naast mekaar met elks een ERA V-Bord in hun handen.
Verschillende ERA makelaars staan naast mekaar met elks een ERA V-Bord in hun handen.

ERA IS MARKTLEIDER IN DE VASTGOEDSECTOR

ERA is marktleider in de vastgoedsector in België met 140+ kantoren en 600+ medewerkers. Onze missie is om met onze ‘house of real estate’ de referentie in het vastgoed te zijn in de Benelux. Dit dankzij een levenslange relatie met de klant over alle domeinen in het vastgoed heen. 

ERA makelaars met telefoon

Je woning?Zo verkocht.

Wil je jouw woning snel en aan de beste prijs verkopen? Onze ervaren professionals staan klaar om jou te begeleiden. Met onze expertise en kennis van de lokale markt zorgen we voor een zorgeloos traject.

Hoe?

Door te focussen op ‘digital meets human’. Zo beschikken we vanaf dag één over een eigen opleiding met onze ERA Academy. Op deze manier bieden we iedereen binnen onze onderneming de mogelijkheid om de beste versie van zichzelf te worden.

‘Work hard, play hard’ is niet voor niets één van onze motto’s. We werken hard en maken veel impact. Het voelt aan als een spel, waardoor we ook volop kunnen genieten van de mooie momenten. En het doel is duidelijk: winnen is belangrijker dan deelnemen.

Together, we go for gold!

ERA makelaars aan het trainen in de ERA ACADEMY

Welkom bij ERA HQ

Als hoofdkantoor staat ERA HQ met meer dan 30 gedreven professionals in voor het opleiden, coachen en ondersteunen van onze ERA makelaars. We zijn gespecialiseerd in het uitwerken van een doelgerichte marketingstrategie, coaching en performant, uniek CRM systeem (ERAforce). 

Daarnaast zijn we gefocust op het resultaat, maar ook op de mensen. Bij ERA HQ ben je geen nummer, maar een deel van het geheel. Hier krijg je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en worden de krachten gebundeld om sterker te worden. Op een integere manier streven we elke dag opnieuw naar het wauw-effect.

En makelen is matchmaking. Als HQ van ERA hebben we een passie voor deze people business. We zorgen ervoor dat onze makelaars mensen kunnen bijstaan tijdens een van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Onze groei bewijst dat we de ideale partner zijn die de klant een totaalpakket aanbiedt.

Welkom bij ERA HQ!

Prettige kennismaking

Bij ERA word je omringd en ondersteund door een team van professionals. Bij ons is elk individu een krak in zijn vak. Denk maar aan onze Business Coaches: de groei van jouw bedrijf is hun missie. En vergeet onze professionele marketeers én de vriendelijke stem van de helpdesk niet. Ontdek hierna waar ons team dagdagelijks vol passie mee bezig is en wat we voor jou kunnen betekenen.

ERA collega's aan het werk

Onze kantoren

ERA hoofdkantoor interieurbeeld

Huis Myle in Sint-Niklaas

Dit recent gerenoveerde en beschermd monument is de thuis van zes ondernemingen. ERA, Premium Plus, Syndica, X architecten, Yxilon en Z landmeters heten je dan ook van harte welkom. Zoals je ziet, bevindt Huis Myle zich pal in het midden van het bruisende stadscentrum van Sint-Niklaas. Wist je dat je elke donderdag de wekelijkse markt kan bezoeken? Het is een traditie die al meer dan 500 jaar oud is, en dat vlak voor onze deur.

Vergaderzaal in het ERA hoofdkantoor
ERA HUB in Braine l'Alleud

Hub Sud in Braine-l'Alleud

In Waals-Brabant beschikt ERA over een coworking space. Op slechts enkele minuten van de Brusselse Ring vind je dit gebouw terug. Het is afgewerkt met ruwe materialen zoals beton en hout, helemaal in harmonie met de industriële omgeving waarin het gevestigd is. Toch is het een warme en comfortabele omgeving waar je ook een ontspanningsruimte en een bar/restaurant vindt. Voornamelijk de Franstalige ERA medewerkers worden hier ontvangen voor opleidingen.

Vergaderzaal in ERA HUB

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Telefoneren

Je woning?Zo verkocht.

Wil je jouw woning snel en aan de beste prijs verkopen? Onze ervaren professionals staan klaar om jou te begeleiden. Met onze expertise en kennis van de lokale markt zorgen we voor een zorgeloos traject.