Bij ERA Châtelain bent u aan het juiste adres!

Een unieke en persoonlijke aanpak!

Uw huis is onze zorg. Bent u van plan om te kopen of te verkopen? Richt u dan tot een kantoor dat luistert naar uw behoeftes en wensen en er een efficiënt aan- of verkoopplan van maakt. ERA Châtelain begeleidt u van a tot z, zodat u op uw beide oren kunt slapen.

Kies voor ERA Châtelain, u bespaart tijd en geld! Waarom?  Omdat u er zeker van kunt zijn dat uw pand zo snel mogelijk aan de beste prijs verhuurd of verkocht wordt. We verkopen of verhuren uw pand alsof het het onze was.

 

Ons engagement voor een gegarandeerde kwaliteitsvolle service:

1. Wij ZORGEN VOOR een objectieve en marktconforme schatting

2. Wij GEVEN MEERWAARDE aan uw pand met onze weloverwogen tips zodat het op zijn best getoond wordt

3. Wij BEHARTIGEN alle administratieve stappen en maken een juridisch dossier klaar

4. Wij BIEDEN een lokale en nationale marketingstrategie rond uw pand

5. Wij DELEN uw pand via zes kwaliteitsvolle kanalen: era.be, immoweb, immovlan, logicimmo, homelog, ozaam

6. Wij OPTIMALISEREN de zichtbaarheid van uw pand door het naar verschillende kantoren te sturen en het te laten schitteren in onze etalage aan het prestigieuze Kasteleinsplein

7. Wij SELECTEREN de geschikte kopers uit onze database

8. Wij GARANDEREN een regelmatige opvolging door u gedetailleerde activiteitenrapporten te sturen (aantal verzonden advertenties, aantal reacties, aantal bezoekers) en vragen u om na de samenwerking een tevredenheidsenquête in te vullen

9. U PROFITEERT van een toegewijde ERA-makelaar die u proactief begeleidt tijdens het volledige proces tot de ondertekening van de officiële akte. Uw makelaar staat bovendien op elk moment voor u klaar om zo goed mogelijk op al uw vragen te antwoorden.

10. En vooral, we hebben geen geheimen voor u en houden u steeds OP DE HOOGTE tijdens uw samenwerking met ERA Châtelain. Dankzij onze nauwe samenwerking behoudt u de controle terwijl wij voor alles zorgen!

 

Resultaten die vertrouwen wekken!

Wist u dat meer dan de helft van de panden die aan ERA toevertrouwd worden binnen 60 dagen verkocht zijn?

Bovendien beveelt 100% van de klanten van ERA Châtelain onze diensten aan bij familie en vrienden. U leest het goed: 100%. Een percentage waar we trots op zijn en dat ongetwijfeld het beste bewijs vormt van ons engagement naar verkopers, kopers, huurders en verhuurders.

Klik hier om de getuigenissen van onze klanten te lezen.