Era Châtelain - makelaars - Brussel, Elsene, Ukkel, Sint-Gillis, Vorst, Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Lambrechts-Woluwe

Waarom kiezen voor ERA Châtelain ?

Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat u zich dus niet door om het even wie begeleiden. U kiest voor een erkende makelaar die feilloos uw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan. Bij ERA Châtelain bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wilt u een huis of appartement verkopen?

Wij verzekeren uw pand met Europ Assistance

Bent u op zoek naar een huurwoning?

Ontdek onze panden te huur

Op zoek naar het huis van je dromen?

Wij zoeken voor u

Vul hieronder in wat u precies zoekt

Onze Open Huizen Dagen

Vind sneller een Koper

Ontdek hoeveel mensen al geïnteresseerd zijn in het kopen van uw woning!

Koperwachtzaal

ONZE KLANTEN HEBBEN DE GESPROKEN

Uw Brusselse makelaar ERA Châtelain woont al bijna 15 jaar in de Kasteleinwijk van Elsene. Het team kent elke straat, elk huis, elke handelaar, elk restaurant. Een troef van onschatbare waarde voor iedereen die het maximale uit zijn pand wil halen.

2 jaar geleden breidde ERA Châtelain uit naar Fort Jaco in Ukkel en biedt daar dus een nieuwe lokale kantoor aan. Voortbouwend op zijn ontwikkeling en succes, zet ERA Châtelain zijn klim voort met de opening van een derde kantoor in Schuman. Drie makelaars in Brussel om nog dichter bij u te zijn.

We zijn toegewijd om u te ondersteunen tijdens uw vastgoedprojecten om hun succes te garanderen. Dankzij de kwaliteit van onze dienstverlening en het vertrouwen dat u in ons stelt, zijn wij verkozen tot beste Brusselse makelaar van 2018 en 2019.

Bent u op zoek naar een huis of appartement te koop of te huur?

ERA Châtelain heeft een gevarieerd aanbod van huizen, appartementen, nieuwbouw en handelszaken. Ontdek ons ​​aanbod van panden te koop, te huur of nieuwbouwen.

Wilt u uw woning verkopen of verhuren?

ERA Châtelain biedt u de meest complete oplossing op de markt. Een essentiële troef voor iedereen die zijn eigendom zoveel mogelijk wil verbeteren. Ontdek onze verkoop- en verhuurdiensten.

ERA netwerk

Wanneer u uw woning exclusief door een ERA makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA software -‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam- wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collegamakelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat.

In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Bezoek ons

U bent altijd van harte welkom in onze kantoren. We ontvangen u in het Frans, Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Chinees!

  • ELSENE : Kasteleinsplein 35 in Elsene
  • FORT JACO : Waterloosesteenweg 1302, 1180 Ukkel
  • SCHUMAN : Archimedesstraat 17, 1000 Brussel

Wij zijn actief in Brussel, Elsene, Ukkel, Sint-Gillis, Vorst, Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Lambrechts-Woluwe, ...

Panden in de kijker van ERA Châtelain