Era Châtelain - makelaars - Brussel, Elsene, Ukkel, Sint-Gillis, Vorst, Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Lambrechts-Woluwe

Waarom kiezen voor ERA Châtelain ?

ERA Châtelain is dé specialist voor de gemeenten Elsene, Ukkel, Sint-Gillis, Brussel Centrum, Vorst, Etterbeek, Woluwe,...

De makelaars van ERA Châtelain, uw lokale specialisten, stellen u al hun expertise ter beschikking om uw eigendom in Brussel snel en tegen de juiste prijs te verkopen. Uw eigendom is uniek, de expertise van ERA Châtelain bepaalt de reële waarde. De kwaliteiten en bijzonderheden van elk eigendom worden bestudeerd om een ​​gepersonaliseerde schatting te garanderen.

3 vastgoedkantoren in Brussel :

Châtelain - Elsene
Fort-Jaco - Ukkel
Schuman - Brussel

Wilt u een huis of appartement verkopen?

Bent u op zoek naar een huurwoning?

Ontdek onze panden te huur

Op zoek naar het huis van je dromen?

Wij zoeken voor u

Vul hieronder in wat u precies zoekt

Onze Open Huizen Dagen

Vind sneller een Koper

Ontdek hoeveel mensen al geïnteresseerd zijn in het kopen van uw woning!

Koperwachtzaal

ONZE KLANTEN HEBBEN DE GESPROKEN

Lokaal vastgoedkantoor, specialist in Brussel!

Uw Brussels makelaarskantoor ERA Châtelain woont al meer dan 20 jaar in de Kasteleinwijk van Elsene. Zijn team kent elke straat, elk huis, elke winkelier, elk restaurant.

Enkele jaren geleden breidde ERA Châtelain uit naar Fort Jaco in Ukkel en biedt zo een nieuw lokaal makelaarskantoor aan. Voortbouwend op zijn ontwikkeling en succes, blijft ERA Châtelain groeien met de opening van een derde agentschap in Schuman. Drie makelaarskantoren in Brussel om nog dichter bij u te zijn.

We zijn toegewijd om u te ondersteunen tijdens uw vastgoedprojecten om het succes ervan te garanderen. Mede dankzij de kwaliteit van onze dienstverlening en het vertrouwen dat u in ons stelt, zijn wij verkozen tot beste makelaar van het jaar 2021.

Bent u op zoek naar een huis of appartement te koop of te huur?

ERA Châtelain heeft een ruim aanbod aan woningen, appartementen, nieuwbouw en winkels. Ontdek ons ​​aanbod van goederen te koop, te huur of nieuwe goederen.
ERA Châtelain begeleidt u tijdens het hele proces van het kopen van onroerend goed of het huren van uw nieuwe eigendom.

Wilt u uw woning verkopen of verhuren?

Een doelstelling die ERA Châtelain al jaren nastreeft en elke klant ondersteuning op maat biedt.

ERA Châtelain biedt u de meest complete oplossing op de markt. Een essentiële troef voor al diegenen die de waarde van hun eigendom willen maximaliseren. Ontdek onze verkoopafdeling en onze verhuurafdeling.

De kracht van het ERA makelaarsnetwerk

Om u een gepersonaliseerde service te bieden die beantwoordt aan uw verwachtingen en behoeften, bieden wij u de kracht van het ERA-netwerk, dat bestaat uit ongeveer 100 agentschappen in België en 300 agentschappen in Frankrijk. We hebben dus een bijzonder belangrijke wachtkamer voor kopers, waardoor we een snelle verkoop van uw eigendom kunnen garanderen dat we voor onze taxatie verzorgen. Ons netwerk van gekwalificeerde experts zal u een betrouwbare schatting van uw onroerend goed kunnen geven, zodat de verkoop onder de best mogelijke voorwaarden plaatsvindt.

Bezoek ons ​​in agentschap

We nodigen u ook uit om ons te ontmoeten in onze makelaarskantoren in Brussel op het Kasteleinplein in Elsene, in Fort Jaco in Ukkel of in Schuman. Wij heten u welkom in het Frans, Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Spaans!

Een makelaarskantoor nodig in Brussel? ERA Châtelain is dé specialist voor de gemeenten Elsene, Ukkel, Sint-Gillis, Brussel Centrum, Vorst, Etterbeek, Woluwe...

ERA Châtelain uw vastgoedexpert!

Panden in de kijker van ERA Châtelain