Welkom bij ERA Carl Tournier

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

ERA Carl Tournier

Welkom bij ERA Carl Tournier,

Wanneer u koopt, huurt of vastgoed verkoopt, dan wilt u zekerheden. De zekerheid dat uw vastgoedmakelaar te vertrouwen is. De zekerheid dat het om een goede prijs gaat. De zekerheid dat een verkoop, aankoop of huur zonder problemen verloopt. Deze zekerheid biedt ERA Carl Tournier u. Met ons advies en onze aanwezigheid doorheen het proces, bieden wij u volledige transparantie. Werk dat slecht gedaan wordt, interesseert ons niet: Wij investeren altijd de volle 100% in  onze klanten. Uw aankoop, verkoop of verhuur laat u bij ons achter met een gegarandeerd tevreden gevoel.  

ERA Carl Tournier heeft 2 vestigingin in Lommel en Mol en rekent tevens op erkende vastgoedmakelaars. Op basis van onze ervaring, weten wij u de juiste marktwaarde te bieden van uw goed. Zo verzekeren wij u een snelle verkoop. Ons team biedt overigens een volledige oplossing bij vastgoedtransacties door het verlenen van een geoptimaliseerde service.

Volg ons op Facebook!

Verkopen met ERA Carl Tournier

Ben je er nog niet helemaal uit of je nu wel of niet jouw woning zou verkopen? Geen probleem. Wij zetten alle redenen om dat wél te doen even op een rijtje.

Kopen en verkopen zonder zorgen

Wij zoeken voor U!

Personaliseer uw zoekopdracht

Nieuwbouw

Residentie De Hoeksteen - Leopoldsburg

Panden in de kijker van ERA Carl Tournier