Professionaliteit

Dirk:  ERA Bossuyt straalt ervaring en professionaliteit uit. In de regio's waarin wij actief zijn weten mensen dit wel te appreciëren. Wij hebben een gedreven en dynamisch team, bestaande uit een mix van youngsters ondersteund door the people with know how, de iets oudere met ervaring dus. Wij delen onze kennis in het vastgoed /immo heel graag met hen. 

Dirk Bossuyt - vastgoedmakelaar - verkopen-Waregem-Zulte

Expertise

Veerle: Een goede kantoorwerking zorgt voor een kwalitatieve dienstverlening naar onze klanten toe. Wij blijven ook bijscholen om zo steeds op de hoogte te zijn van de nieuwigheden in het vastgoed.  Naast de experts binnen ons kantoor kunnen we ook rekenen op het ERA netwerk.

ERA Bossuyt - vastgoedkantoor - verkopen -immo

Eerlijkheid

Emile: Wij zijn zeer transparant en werken in alle eerlijkheid - met en voor -zowel koper als verkoper . Wij vinden het belangrijk dat we de mensen achteraf terug kunnen zien met een gerust geweten en met een brede glimlach. 

ERA- grootste vastgoednetwerk -huis verkopen - nieuwbouw

Respect

Elien: Het is belangrijk voor ons dat we de mensen behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden. Daar streven wij dagelijks naar!  Koper of verkoper, huurder of verhuurder, eender welke leeftijd of achtergrond deze ook heeft. behandelen we met respect!

ERA - vlot verkopen - woning - appartement - nieuwbouw

Integriteit

Thomas: Het is belangrijk om een eerlijke en betrouwbare uitstraling te hebben als kantoor, maar ook als uw vastgoedmakelaar. Daar streven we dagelijks naar! We vinden het uitermate belangrijk dat we de mensen na elk contact nog recht in de ogen kunnen aankijken. 

ERA Bossuyt - immomakelaar - huis verkopen - vastgoedkantoor

Het grootste netwerk van vastgoedmakelaars

Lukas: Het ERA netwerk is er voor iedereen! Zowel huurder, verhuurder en koper, verkoper kan rekenen op het ERA netwerk. Iedere vastgoedmakelaar heeft zijn eigen regio die hij door en door kent. Zo heeft ERA een heel ruim aanbod aan woningen, appartementen, gronden en handelspanden te koop. 

grootste vastgoednetwerk - ERA - makelaar - verkopen-verhuren

Kennis van zaken

Giel: werken bij ERA Bossuyt of bij ERA geeft me voldoening. ERA Bossuyt heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed en ERA België vierde in januari 2020 zijn 25e verjaardag. Aan kennis geen gebrek.  Als medewerker, vastgoedmakelaar en bestuurder binnen ERA krijgt iedereen de kans om zich via opleidingen te blijven bijscholen. Zo zijn wij steeds op de hoogte van de huidige trends in het vastgoed

te koop - verhuren - immo - woning-huis

Nauwkeurigheid

Teo : bij de aankoop en verkoop van een woning telt ieder cijfertje en lettertje. De juriidische waarde van het aankoop- en verkoopproces is uitermate belangrijk en hier hechten we veel belang aan. Nauwkeurig en gedetailleerd werken is van uitermate groot belang 

verhuren- vastgoedadvies - investeren-rendement-immo

Klantentevredenheid 9,2/10

Maddy:  Een glimlach en een vriendelijk woord is nooit te veel.  Klantvriendelijkheid staat voorop bij ERA Bossuyt. 

Vicky:  Het ganse team zet zich meer dan 100% in om onze klanten te helpen en bij te staan bij één van de belangrijkste stappen in hun leven, namelijk de aankoop of verkoop van hun eigendom.  Dat uit zich in een klantentevredenheidsscore van 9/10 en daar doen we het voor.

ERA Bossuyt- vastgoedkantoor-Zulte-Waregem