Schatting

Denk je eraan je woning te verkopen?

ERA Koper Wachtzaal

Hoeveel kopers zijn op zoek naar jouw woning?

ERA Open Huizen Dagen

Jouw woning laten deelnemen aan de ERA Open Huizen Dag

Unieke ERA garantie voor koper en verkoper

ERA Comfort Garantie

wij ontzorgen....

Verhuren met ERA Bossuyt

val jij in de prijzen?

Deelnemen aan onze acties

Als het tijd is voor een nieuw verhaal, dan kan je rekenen op ERA Bossuyt

ERA Bossuyt is hét vastgoedkantoor voor de aankoop en verkoop van residentieel vastgoed 

Bij het kopen of verkopen van een woning komt heel wat te kijken.  Het is de taak van ERA Bossuyt om u doorheen dit ganse proces te begeleiden. Vanuit onze ervaring kunnen wij de juiste marktwaarde  van jouw pand bepalen, en een realistiche schatting van jouw eigendom maken. Wanneer wij een correcte schatting van uw huis, appartement, grond of handelspand maken,  dan zal de verkoop of verhuring van jouw eigendom vlot verlopen.

Van zodra de vastgoedmakelaar een exclusieve overeenkomst heeft,  starten wij het volledige verkoopproces op. Te starten met de opmaak van het administraiteve dosser, het opvragen van alle nodige wettelijke attesten en de offline and online marketing. Jouw dossierverantwoordelijk,e, de vastgoedbemiddelaar zal je ondersteunen en adviseren bij de preselectie van potentiële verkopers, het bezoek aan jouw eigendom en de onderhandelingen. Eenmaal er een akkoord is tot aankoop of verkoop van het pand stellen wij voor jou de verkoopsovereenkomst op en bezorgen wij het volledige dossier aan de notaris van zowel koper als verkoper.

ERA Bossuyt biedt jou de garantie dat onze samenwerking gebaseerd is op vertrouwen. . Je kan rekenen op een transparante en vlotte communicatie. Wie huurt, verhuurt, koopt of verkoopt met ERA Bossuyt kan rekenen op een totaaloplossing. Wij zijn tijdens het volledige proces beschikbaar en staan je bij met raad en daad. Wij streven naar een 100% tevreden klant.

Je kan bij ons terecht voor

  • verkoop van woningen, gronden, appartementen en handelspanden
  • verhuur van woningen, appartementen en handelspanden
  • waardebepaling
  • stedenbouwkundige attesten
  • verkavelingen
  • vastgoedprojecten
  • advies i.v.m het kopen, verkopen of investeren in vastgoed
  • advies i.v.m het verhuren of huren van een eigendom

Waar wij het verschil maken? Een ERA makelaar kan dankzij het ERA netwerk gebruik maken van een de unieke ERA verkoopstroeven en heeft een uitgebreid en strategisch marketingprogramma ter beschikking. 

 

Ben je op zoek naar een eigendom te koop of te huur? 

 

 

Panden in de kijker van ERA Bossuyt