Welkom bij ERA Bossuyt

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

ERA Bossuyt valt in de prijzen

ERA Bossuyt opnieuw gekroond tot ERA Silver Member

 

ERA Bossuyt uit Waregem en Zulte werd opnieuw tot ERA Silver Member gekroond. Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top 11-20 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA netwerk mogen rekenen.

En dat is nog niet alles…

Ook kregen 30 medewerkers van verschillende ERA kantoren een plaatsje in de Club Excellence 2020. Dit zijn de 30 meest succesvolle commerciële medewerkers van de Belgische ERA kantoren. Zo kon ook Ilse Vanhecke van ERA Bossuyt een plaatsje veroveren in deze prestigieuze ERA Club Excellence.

Het kantoor ERA Bossuyt kreeg ook een vermelding in de top 5 Best All Round Agency en een tevredenheidsscore van 9/10

Dirk Bossuyt en Veerle Vanhoutte, zaakvoerders van ERA Bossuyt, zijn terecht trots op deze Awards en hun team: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We blijven ons met heel het team inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Bossuyt deel uitmaakt van de ERA Silver Member kantoren binnen het ERA netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

 

 

 


Woningen gezocht!

Dagelijks krijgen we aanvragen van kandidaat kopers die op zoek zijn naar een woning regio Waregem - Zulte. Ben je van plan om binnenkort je woning te verkopen? Onze makelaars vertellen je graag waarom het nu het moment is om je woning te verkopen.  Spring gerust eens binnen bij ons op kantoor te Waregem of Zulte of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Op zoek naar jouw droomthuis?

Kijk snel of wij het verkopen!

ERA Comfort Garantie

Like us

Blijf op de hoogte

Lening, notariskosten, verbouwingen en andere maandelijkse rekeningen ...

Bereken je kosten

Panden in de kijker van ERA Bossuyt