De unieke ERA Comfort Garantie

Zorgeloos een huis kopen of verkopen met de ERA Comfort Garantie

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom ontwikkelden we, in samenwerking met Europ Assistance, onze exclusieve ERA Comfort Garantie. ERA is de enige in de vastgoedsector die dergelijke gratis garantie kan aanbieden. En daar zijn we best trots op!

Wat is de ERA Comfort Garantie?

De ERA Comfort garantie is een gratis garantie die aan koper en verkoper aangeboden wordt door ERA en Europ Assistance. Deze gaat in van bij het ondertekenen van de compromis tot maximum 12 maand na ondertekenen van de akte bij de notaris. 

de Unieke ERA Comfort Garantie wordt enkel door een ERA vastgoedkantoor aangeboden
De ERA comfort Garantie, de unieke garantie aangeboden door ERA en Europ Assistance bij aankoop en verkoop van een huis

Wat valt er onder de ERA Comfort Garantie

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen 
  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren 
  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 
  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 
  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 
  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad 
  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel
de ERA comfort plus garantie, de unieke garantie bij aankoop of verkoop van jouw woning of appartement

Nog meer zekerheid met de Comfort+ formule.

De Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat. Contacteer ons gerust als je niet zeker bent of dit voor jou van toepassing is.

Met deze bijstand speel je op safe.

Europ Assistance is 24 uur per dag bereikbaar op het nummer 02/541 91 36 en dat zeven dagen op zeven

Unieke ER comfort garantie - europ assistance - gratis

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat, dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van ons ontvangen hebt. Heb je dit nog niet ontvangen, vraag het ons dan zeker!