Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. 

ERA BECUE is jouw expert in de volgende regio’s: Zwevegem, Kortrijk, Harelbeke, Bavikhove, Hulste, Avelgem, Kerkhove, Waarmaarde, Outrijve, Bossuit, Heestert, Moen, Otegem, Sint-Denijs, Bissegem, Heule, Lendelede, Kuurne, Gullegem, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke, Izegem, Ingelmunster, Deerlijk, Tiegem, Kaster, Spiere en Helkijn.

Jouw droomwoning, zo gevonden.  

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

ERA-Becue-management

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

huis kopen of verkopen is voor de meesten onder ons waarschijnlijk de grootste en/of belangrijkste financiele actie in ons leven. Voor mij persoonlijk was de uitdaging net iets groter gezien ik in Australie woon. Een eigendom verkopen wanneer je letterlijk aan de andere kant van de wereld woont leek mij een onbegonnen zaak. Toen ontmoette ik Era Becue! Ze leverden mij niet alleen de service die ik hoopte te krijgen maar ook de kennis om mijn specifiek geval aan te pakken. Ze ontgoochelden niet! Mijn eerste kontakt verliep via Andres. Hij deed een plaatsbezoek en een waardebepaling. Daarne werd de effectieve verkoop doorgegeven aan Emile. Mijn huis werd verkocht binnen de drie weken. Een zorgeloze transactie waarbij alles werd geregeld door Era Becue. Zoals we hier zeggen “peace of mind” Wat mij het meest opvalt is het vriendelijk en professioneel kontakt. Altijd bereikbaar, kort op de bal spelend. Ik werd voortdurend geupdated, een geoliede machiene die werkt als een Zwitserse klok. Persoonlijk zou ik - indien ik in de toekomst een immo kantoor nodig heb - geen andere immo partner overwegen Dank U wel Era Becue en het Era Becue team! Mathieu Degryse, Australie
Profile picture
Mathieu Degryse
ERA Becue
Top service! Van bij de start tot de verkoop: een heldere en professionele communicatie. Erg vlot traject, met goede nazorg. Een pluim voor Andres en Stijn. Absoluut aan te raden!
Profile picture
Jozef Ria
ERA Becue
Super begeleiding van een top team!
Profile picture
Julie Vandycke
ERA Becue
Een professioneel topteam dat dag in, dag uit voor u klaarstaat!
Profile picture
Douglas Labarque
ERA Becue
Een topteam staat voor u klaar om uw droomwoning werkelijkheid te maken!
Profile picture
Melissa Balcaen
ERA Becue
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA BECUE.

Met ERA BECUE?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA BECUE ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA BECUE is jouw expert in de volgende gemeentes en steden: Zwevegem, Kortrijk, Harelbeke, Bavikhove, Hulste, Avelgem, Kerkhove, Waarmaarde, Outrijve, Bossuit, Heestert, Moen, Otegem, Sint-Denijs, Bissegem, Heule, Lendelede, Kuurne, Gullegem, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke, Izegem, Ingelmunster, Deerlijk, Tiegem, Kaster, Spiere en Helkijn.