Het lanceermoment

Het lanceermoment is een uniek concept waarbij gezocht wordt naar het hoogst mogelijk comfort zowel voor jou, de verkoper, als voor de koper. Het doel is om de woning aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen

lanceermoment

Hoe doen we dit?

Op een unieke manier een koper vinden en de best haalbare verkoopprijs behalen. Hoe doen wij dit? Via een bezoekdag met een biedsysteem onder gesloten omslag. 

Bekijk de video en laat je overtuigen door de positieve ervaring van Sylvie.

Wens je meer informatie? Vraag dan je gratis brochure aan met alle info over het lanceermoment. 

Tal van voordelen

Door te werken met een biedsysteem onder gesloten omslag krijgt de kandidaat-koper de vrijheid om te bieden wat hij vindt dat jouw woning voor hem waard is. Kandidaat-kopers spelen vaak op zeker en bieden net dat beetje meer dan ze voorzien hadden. Niemand ontloopt graag z’n droomwoning, toch? Op die manier ben jij zeker van de beste prijs. 

Naast de beste prijs zorgt een lanceermoment ook voor tijdsbesparing. Het verkoopsproces verloopt vlot en efficiënt. Er zijn slechts één of maximum twee bezoekdagen. De bezoekdag is het einde van een intensieve marketing campagne gedurende enkele weken. Vergeet die wekelijkse bezoeken over de vloer: je woning hoeft er slechts één keer piekfijn uit te zien. 

lanceermoment

Ook voor de koper

Alle geïnteresseerden worden vooraf ingelicht over alle aspecten van de woning. Het volledig dossier wordt vooraf overgemaakt zodat dit kan afgetoetst worden met de notaris of de bank indien de koper dit wenst. Zo kan elke bezoeker de juiste beslissing nemen. We doelen niet op een impulsieve aankoop.

Tijdens de bezoekdag van het lanceermoment krijgt elke kandidaat-koper een individuele rondleiding. Dit biedt voor iedereen de kans om de woning op een rustige manier te inspecteren en achteraf eventuele vragen te stellen. Elk bod moet binnen zijn ten laatste om 17u de maandag volgend op de bezoekdag. Zo krijgt iedereen een gelijke kans om zijn bod te formuleren.