Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Welkom bij ERA Becue

ERA Becue is één van de belangrijkste bemiddelaars in residentieel vastgoed in Zuid-West-Vlaanderen. Vanuit onze ervaring bepalen wij de juiste marktwaarde die resulteert in een snelle verkoop. Ons team biedt een totaaloplossing in vastgoedtransacties door een optimale dienstverlening

Wanneer u koopt, huurt of vastgoed verkoopt, dan wilt u zekerheden. De zekerheid dat uw vastgoedmakelaar te vertrouwen is, dat het om een goede prijs gaat, dat uw verkoop, aankoop of huur zonder problemen verloopt. Deze zekerheid biedt ERA Becue u. Met ons advies en onze aanwezigheid doorheen het proces, bieden wij u volledige transparantie. Werk dat slecht gedaan wordt, interesseert ons niet: Wij investeren altijd de volle 100% in onze klanten. Uw aankoop, verkoop of verhuur laat u bij ons achter met een tevreden gevoel.


GEZOCHT: stagiair-vastgoedmakelaar 

Heb je een vlotte attitude en doorzettingsvermogen? Heb je een BIV-nummer en een rijbewijs B? Ben je sociaal? Dan maak je kans om onze nieuwe stagiair te worden! We stomen je klaar als vastgoedmakelaar en zorgen dat je klaar bent voor de job van jouw leven. Misschien wel binnen het ERA Becue team! ;-) De vacature vind je hier.

 

Team ERA Becue - Immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Panden in de kijker van ERA Becue