Home | ERA Becue

.

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Welkom bij ERA Becue

Als u vastgoed koopt, verkoopt of verhuurt, wilt u zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare makelaar. De zekerheid van een correcte prijs. De zekerheid van een vlotte koop, verkoop of verhuur. Die zekerheid vindt u bij ERA Becue. We staan u bij met raad en daad, in alle transparantie. Half werk interesseert ons niet, wij zetten ons altijd voor de volle 100% in voor onze klanten. Zo koopt, verkoopt of verhuurt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.

ERA Becue is één van de belangrijkste bemiddelaars met erkende makelaars in residentieel vastgoed in Kortrijk en Zwevegem. Vanuit onze ervaring bepalen wij de juiste marktwaarde die resulteert in een snelle verkoop. Ons team biedt een totaaloplossing in vastgoedtransacties door een optimale dienstverlening. 

 

 

Nieuws bij Era Becue

Hier vindt u de laatste ontwikkelingen van ons immobiliënkantoor. Bekijk onze handige tips en inzichten voor de kopers van verkopers van vastgoed. Inzichten die wij als makelaars verzamelen uit de wereld van immobiliën zodat we u een stapje voor kunnen houden.

Nieuwbouw projecten

Nieuwbouw biedt u maximaal leefcomfort, minimale energiekosten en een hoog langetermijnrendement. De historisch lage rente en het wereldwijd onzekere beursklimaat zijn twee extra redenen om nu in de ontwikkeling of aankoop van een nieuwbouwproject te investeren.

Panden in de kijker van ERA Becue

Nieuw
€ 149 000
Centraal gelegen stadswoning met 3 slaapkamers en terras
Pontstraat 15 8540 Deerlijk
3
1
120 m²
Rijwoning,
Woning
Nieuw
€ 204 250
Instapklare woning met garage, 3 slaapkamers en tuin.
Veldstraat 50 8530 Harelbeke
3
1
125 m²
Woning
Nieuw
€ 270 500
Prachtige Nieuwbouw (Half Open) in landelijke stijl - lot 11
Desselgem-Dries 1 8792 Desselgem
3
1
169 m²
Woning