.

team ERA Becue

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Welkom bij ERA Becue

Wanneer u koopt, huurt of vastgoed verkoopt, dan wilt u zekerheden. De zekerheid dat uw vastgoedmakelaar te vertrouwen is. De zekerheid dat het om een goede prijs gaat. De zekerheid dat een verkoop, aankoop of huur zonder problemen verloopt. Deze zekerheid biedt ERA Becue u. Met ons advies en onze aanwezigheid doorheen het proces, bieden wij u volledige transparantie. Werk dat slecht gedaan wordt, interesseert ons niet: Wij investeren altijd de volle 100% in  onze klanten. Uw aankoop, verkoop of verhuur laat u bij ons achter met een gegarandeerd tevreden gevoel.  

ERA Becue is een van de grootste immokantoren op de residentiële vastgoedmarkt in Kortrijk en Zwevegem en rekent tevens op erkende vastgoedmakelaren. Op basis van onze ervaring, weten wij u de juiste marktwaarde te bieden van uw goed. Zo verzekeren wij u een snelle verkoop. Ons team biedt overigens een volledige oplossing bij vastgoedtransacties door het verlenen van een geoptimaliseerde service.

Nieuws bij Era Becue

Hier vindt u de laatste ontwikkelingen van ons immobiliënkantoor. Bekijk onze handige tips en inzichten voor de kopers van verkopers van vastgoed. Inzichten die wij als makelaars verzamelen uit de wereld van immobiliën zodat we u een stapje voor kunnen houden.

Nieuwbouw projecten

Nieuwbouw biedt u maximaal leefcomfort, minimale energiekosten en een hoog langetermijnrendement. De historisch lage rente en het wereldwijd onzekere beursklimaat zijn twee extra redenen om nu in de ontwikkeling of aankoop van een nieuwbouwproject te investeren.

Panden in de kijker van ERA Becue

Nieuw
€ 270 000
Vrijstaande woning, 2 slpks (3 mog.), tuin en garage (60 m²)
Hinnestraat 62C 8550 Zwevegem
1
230 m²
2
€ 265 000
Grote villa met 4 kamers+praktijkruimte op meer dan 1.000 m²
Desselgemse steenweg 28 8540 Deerlijk
1
208 m²
4
Woning,
Villa
Nieuw
€ 150 000
Rustig gelegen appartement met staanplaats in het centrum
Gentsestraat 7 42 8500 Kortrijk
1
75 m²
1
Appartement,
Flat