Welkom in onze streek!

De zoektocht naar een nieuwe thuis is niet vanzelfsprekend. Naast de woning zelf, speelt immers ook de omgeving een doorslaggevende rol. Bij ERA Becue weten we dat als geen ander. Hieronder leest u waarom een huis, appartement, grond, ... kopen in het West-Vlaamse Kortrijk, Zwevegem of omstreken ideaal is om uw nieuw verhaal te starten. ERA Becue heeft een goede reputatie in de regio en al onze makelaars kennen hun werkgebied als hun broekzak.

 

Wonen in Zwevegem - Transfo Zwevegem - ERA Becue Immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Wonen in Zwevegem?


Zwevegem is een aangename, relatief drukke, gemeente ten noorden van Kortrijk. Door z'n stedelijk karakter kan in feite jong en oud er voor een woning terecht. Met zijn 4 deelgemeenten Heestert, Moen, Otegem en Sint-Denijs telt Zwevegem ongeveer 23 500 inwoners

Vertel me meer over Zwevegem

 

Wonen in Kortrijk - Broeltorens - ERA Becue Immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Wonen in Kortrijk?


Onze West-Vlaamse stad Kortrijk heeft heel wat te bieden. Een bruisend uitgaansleven, heel wat historische panden, gezellige parken, cultuurcentra, musea, ... maken het een aangename stad om te wonen. Er zijn veel stadswijken, maar in deelgemeenten Aalbeke, Bellegem, Bissegem, Heule, Kooigem, Marke en Rollegem kunt u ook terecht voor meer landelijke woningen.

Nog meer troeven van Kortrijk vind je hier

Welkom in Harelbeke - ERA Becue immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Wonen in Harelbeke?


Harelbeke ligt in het verstedelijkte deel van arrondissement Kortrijk. Zowel op de markt als buiten het centrum zijn er voldoende aangename woningen te koop en te huur. U kunt er perfect wonen in alle rust en toch niet te ver van het centrum in één van de vele nieuwbouwprojecten die Harelbeke sieren.

Vertel me meer over Harelbeke

Welkom in Avelgem - Bossuit - ERA Becue immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Wonen in Avelgem?


Avelgem kent u waarschijnlijk door de populaire sketch van Gerard Vermeersch met de woorden "Avelgem... dedju dedju" en "de Kwaremont ligt open". De gemeente ligt ten Zuidoosten van Kortrijk tegen de grens met de provincies Oost-Vlaanderen en Henegouwen. De 4 deelgemeenten Outrijve, Bossuit, Waarmaarde en Kerkhove zijn gelegen langs de Schelde, waar het prachtig wonen is.

We zetten voor u enkele troeven van Avelgem op een rij

Wonen in Deerlijk - ERA Becue Immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Wonen in Deerlijk?


Deerlijk wordt gekenmerkt door de E17 die recht door de gemeente loopt en ervoor zorgt dat u op een mum van tijd in Kortrijk én in Gent staat. Ook het provinciaal natuurgebied de Gavers zorgt voor veelzijdigheid in de gemeente. De vele nieuwbouwprojecten zowel in het centrum als daarbuiten en in verschillende stijlen zorgen ervoor dat iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning zeker zijn gading vindt. 

Ik wil meer weten over Deerlijk

 

Wonen in Kuurne - Kuurnebrug - ERA Becue immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Wonen in Kuurne?


Deze gemeente is sterk vergroeid met Kortrijk, ligt aan de Leie en telt zo'n 13000 inwoners. Kuurne heeft vandaag vooral een belangrijke woonfunctie in de Kortrijkse agglomeratie, met uitgebreide sociale huisvesting. De jaarlijkse wielerwedstrijd Kuurne-Brussel-Kuurne trekt veel wielerfans en zorgt voor leven in de brouwerij. 

Enkele troeven van Kuurne op een rij

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue