De verkoop van uw woning met een optimale service

ERA Becue service

ERA Becue is


+35 jaar actief in de vastgoedmarkt, ontdek hoe onze service de snelste manier is om je huis te verkopen en hoe deze zich onderscheidt van anderen. Ontdek hieronder wat verkopen met ERA Becue helemaal uniek maakt.

Waardebepaling

Schatting van uw woning

Stap gerust bij ons binnen voor de verkoop van uw huis of appartement aan de beste prijs. Stuur een mail of bel ons op voor een afspraak en dan zorgen wij voor een waardebepaling van uw woning. Onze schatting is professioneel en uitgebreid, gebaseerd op een vergelijkende marktanalyse en een venale waardebepaling.

Verkoopteam

Een makelaar per regio die zijn gebied door en door kent

We kiezen steeds voor mensen die thuis zijn in de regio waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Ze kennen er het rijlen en zijlen en de man in de straat. In Zuid-West-Vlaanderen zijn we een gevestigde waarde geworden.

Optimaal presenteren

Verkoopt vastgoed beter

Uw woning zo goed mogelijk voorstellen en de aandacht trekken maar ook een optimaal inzicht geven aan de koper wat uw woning te bieden heeft doen wij op allerhande manieren, ontdek ze hier

Marketing

Maximale inzet op online en offline marketing

Met ERA Becue kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

ERA Producten

Het beste van beide werelden

Zowel de voordelen van een lokale makelaar als de sterktes van het nationale netwerk van ERA, de marktleider in België.

U, als verkoper

Extra hulpmiddelen en documenten om u verder te helpen

Je eigendom verkopen doe je niet zomaar. Er komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Een goed voorbereid dossier is de start van alles. ERA Becue zorgt ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alleen op deze manier kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld.

ERA Becue in jaarcijfers

Bekijk hier onze resultaten

260 woningen VERKOCHT
180 woningen VERHUURD
9.6/10 Klantentevredenheid