Desmedtstraat 99.

3 Appartementen
Adres: Desmedtstraat 99 , 1930, Zaventem
Prachtig en ideaal gesitueerd nieuwbouwproject in Zaventem: Een kleine residentie van 3 luxueuze, lichtrijke en energiezuinige appartementen. Elk appartement heeft een ruim, zuidoost georiënteerd terras.
Desmedtstraat99001Zaventem55_logo.jpg
33% verkocht

De voordelen van dit project

Welkom bij dit unieke nieuwbouwproject in Zaventem!


Dit kleinschalig project bestaat uit 3 appartementen die met zorg en met oog voor comfort zijn ontworpen. 

Naast de luxueuze afwerking, is de ligging een grote troef van dit project. Je bevindt je in een rustige straat, op wandelafstand van het centrum van Zaventem met tal van voorzieningen (winkels, supermarkten, horeca).

Geniet van het licht en de zon en ontspan op de zuidoost gerichte, ruime terrassen. Het gelijkvloers appartement heeft zelfs een tuin rondom het appartement.

Verder mag je zeker zijn van een hoogkwalitatieve afwerking in elke ruimte. Luxe en onderhoudsvriendelijkheid stonden centraal in het ontwerp en de ontwikkeling van dit project.

In dit complex gaat woongenot samen met een ecologisch bewuste levenstijl. Er werd niet bespaard op duurzaamheid. 2 appartementen hebben een bijna energieneutrale score en voor 1 appartement kan men zelfs spreken van een passieve woning, met een negatieve energiescore! Met deze (bijna) energieneutrale appartementen, ben je dus niet enkel vriendelijk voor het milieu, maar bespaar je ook op je energiekosten.

Ook werden staanplaatsen en een algemene afvalberging voorzien. Kortom, er werd aan alles gedacht om zo comfortabel en luxueus mogelijk te wonen.

De plannen en foto’s kan u bezichtigen in bijlage.

Aarzel niet ons te contacteren indien u nog verdere vragen heeft. Wij plannen graag met u een bezoek ter plaatse. 

Dirk Vermeulen
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.