Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA VIJFHOEK is jouw expert de volgende regio’s: Mechelen, Keerbergen & Willebroek.

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

ERA VIJFHOEK - Roel en Bart

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Mijn appartement werd binnen de week aan de vraagprijs verkocht dankzij het top team van ERA! Super service en heel klant gericht. Bedankt!
Profile picture
Margaux Cannaerts
ERA Vijfhoek
Emilia is een perfecte immobiliën die je 100% kan vertrouwen, ze is behulpzaam en heeft kennis van het vak. Ook heel sociaal en super vriendelijk. Top sevice. De communicatie verliep vlot en ze heeft me zeer hard geholpen met het zoeken van ons droomhuis. Bedankt Era en Emilia!!!
Profile picture
Chloë De Rijcke
ERA Vijfhoek
Bijzonder aangename conversatie gehad met Emilia Brasfalean en ook zeer goed geholpen door haar! Top!
Profile picture
Raimond de Schepper
ERA Vijfhoek
Emilia heeft me goed geholpen met de verschillende stappen van het huurproces. Vanaf begin tot einde top begeleiding!
Profile picture
Nino Van Camp
ERA Vijfhoek
Onze contactpersoon Vahee, is een supercontact: heeft ons heel professioneel (ik zou zelfs zeggen gepassioneerd) geholpen bij de verhuring van een appartementje, en toen we zelf op zoek waren heeft hij ons belangeloos doorverwezen naar een alternatief. Ook super-sympathieke kerel!
Profile picture
jan darius
ERA Vijfhoek
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA VIJFHOEK.

Met ERA VIJFHOEK?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA VIJFHOEK ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA VIJFHOEK is jouw expert in de volgende gemeentes en steden: Mechelen, Keerbergen & Willebroek.