Welkom in onze streek

De zoektocht naar een nieuwe thuis is niet vanzelfsprekend. Naast de woning zelf, speelt immers ook de omgeving een doorslaggevende rol. Als immomakelaar in de Westhoek zijn wij reeds overtuigd van de kracht onze eigen streek. Met deze redenen tonen we ook aan jou waarom wonen in deze regio ideaal voor je nieuw verhaal is.

Immo te koop Veurne - immokantoor ERA Vastgoed Vandenbussche

Wonen in het historierijke Veurne


Wonen vlakbij de zee en Frankrijk? Veurne is een gezellige historische stad op enkele kilometers van de kustlijn en de Franse grens. Tel daar het ruim aanbod aan autosnelwegen, bus- en treinverbindingen bij en je kan gerust spreken van een vlot bereikbare omgeving waar het eveneens aangenaam wonen is.

Ontdek de troeven van Veurne

Immo te koop Alveringem - immokantoor ERA Vastgoed Vandenbussche

Wonen in het rustige Alveringem


Vlak naast het kloppende hart van het historische centrum van Veurne, ligt het rustige dorp Alveringem. Met slechts een 5000-tal inwoners en de vele landelijke wegen en wandel- en fietsroutes, kan je er perfect in alle stilte genieten van de omliggende natuur. Maar Alveringem biedt meer dan dat. Zo zijn er tal van gezellige horecazaken en zijn de bewoners er warm. Een ideale omgeving dus voor zowel jong als oud. 

Ontdek de troeven van Alveringem

Immo te koop Lo Reninge - immokantoor ERA Vastgoed Vandenbussche

Wonen in het charmante Lo-Reninge


Wie zoekt naar een rustig dorpsleven met prachtige natuur in de omgeving, komt in Lo-Reninge volledig tot recht. Zo is de gemeente de ideale plek om tot rust te komen en kunnen kinderen er in alle ruimte leren, spelen en opgroeien. Het is een woonplaats die zodanig klein is dat iedereen elkaar kent. Kortom, een gemeente waarbij je kunt spreken van het ware dorpsleven. 

Ontdek de troeven van Lo-Reninge

Welkom bij ERA Vandenbussche

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vandenbussche